Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monitorul Oficial al Romaniei Curt-Mola, subprefectul judetului (document)

ro

16 Jul, 2010 02:15 1919 Marime text
Subprefect_-_Aydun_Curt_Mola9.jpgÎn partea I a Monitorului Oficial al României de ieri, au fost publicate două Hotărâri de Guvern - nr. 676 şi 677, prin care fostul subprefect, Mircea Iustian, îşi încetează activitatea, locul său fiind luat temporar de Aidun Curt-Mola. Învestirea oficială a noului subprefect va avea loc astăzi.

După ce câteva săptămâni la rând s-a vehiculat faptul că cel de-al doilea loc vacant de subprefect va fi ocupat de un membru al UDTTMR, Aidun Curt-Mola, măsurile de reducere a numărului de subprefecţi şi de secretari de stat, făcute publice de premierul Emil Boc în urmă cu două zile, au uşurat într-un fel munca celor care vroiau ocupat şi cel de-al doilea fotoliu. Astfel, în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 484/15.VII.2010, a fost publicată Hotărârea de Guvern privind exercitarea cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Constanţa de către Aidun Curt-Mola. Hotărârea nr. 677 a fost semnată de primul ministru Emil Boc şi contrasemnată de secretarul de stat Mihai Capră pe 14 iulie.

Tot ieri a fost publicată în acelaşi Monitor Oficial şi hotărârea nr. 676, prin care încetează exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de subprefect a judeţului Constanţa a lui Mircea-Toader Iustian. Hotărârea produce efecte de la data publicării acestei decizii în M.O.

[label]Subprefectul judeţului - Curt-Mola[/label]

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii