Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 30 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Funeriu înfiinţează serviciu de catering pentru elevi

ro

12 Mar, 2011 01:00 1285 Marime text
Ministerul Educaţiei organizează licitaţii pentru atribuirea serviciului de catering în cinci judeţe din Zona VIII, printre care şi Constanţa.

Potrivit anunţului de participare numărul 116671/09.03.2011, publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului organizează o licitaţie pentru atribuirea contractului „Achiziţie servicii catering pentru livrare de hrană în cinci judeţe din Zona VIII (Ialomiţa, Constanţa, Călăraşi, Tulcea şi Brăila). Data limită de depunere a cererilor de documente sau pentru acces la documente este 18.03.2011, ora 12.00. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21.03.2011, ora 13.00, urmând ca şedinţa de deschidere a ofertei să aibă loc în aceeaşi zi, la ora 18.15. Contractul constă în Servicii de catering pentru livrarea de hrana către 916 copii participanţi în programul „Şcoală după şcoală", timp de 63 de zile lucrătoare din lunile martie - iunie. În judeţul Constanţa, care face parte din lotul II, 248 de copii din 11 unităţi de învăţământ vor beneficia de aceste servicii de catering. Valoarea contractului pentru judeţul Constanţa este estimată la 101.556,00 de lei (6,50 lei/porţie). Potrivit caietului de sarcini, participanţii la licitaţie trebuie să depună o garanţie de participare de 1.000 de lei. De asemenea, participanţii sunt obligaţi să depună un Certificat constatator, eliberat de Ministerul Justiţiei, Oficiul Registrului Comerţului; un Certificat de atestare fiscală şi Certificat fiscal privind plata impozitelor şi taxelor locale; Cazier judiciar pentru administrator, aşa cum este menţionat în Certificatul Constatator; Bilanţul contabil pe anul 2010, declararea cifrei de afaceri globală pe ultimii trei ani (2008, 2009, 2010). De asemenea, este solicitată şi lista contractelor de servicii catering din ultimii trei ani. Perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să îşi menţină oferta este de 120 de zile de la termenul limita de primire a ofertelor. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Titlul proiectului este „Toţi la grădiniţă, toţi în clasa I. Programe integrate pentru creşterea accesului la educaţie şi a nivelului educaţional al copiilor din comunităţile defavorizate, cu precădere romi".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nelutiu 12 Mar, 2011 07:04 Start la titularizare? Azi noua lege a impus Cu noua sa reformulare Acei cu sapte, si mai sus Castiga,.... titularizare Noul ministru a impus O noua lege-n educatii Din titularii care nu-s S-ajunga, numai cotizantii Directorii, nereformati Vor pune iar, un ban de-oparte Numindu-i, doar pe cotizanti Si asta,... nu-i o noutate Doar cotizanti piramidali Au fost si ei la randul lor Fiind si infractori penali Partidu-l au,.... ca ajutor! Doar ne-ntrebam si noi acuma Mai sunt baieti cu ochi albastri? Sau raporteaza, doar minciuna Ei urmarind, doar pe ministri. Aceste fapte, se cunosc, Mai bine de doua decenii Unii directori, recunosc Partidu-i tine, chiar milenii! Privind invatamantul tehnic Deposedat, chiar sistematic De titulari, in mod ironic Gasindu-i doar, la teoretic! S-a dovedit, doar o eroare Pentru naivii, care cred Ca posturile, ...titulare Doar nu din spaga, se succed?