Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre i-a înfuriat pe constănţeni pentru că n-a pus beculeţe "Ne-am dat seama prea târziu ce pui de lele eşti!" (document)

ro

24 Dec, 2010 00:00 4436 Marime text
mazare_luminite_-_Radu_Mazare.jpgPlecat să petreacă Revelionul în ţările calde, primarul Constanţei i-a scos din sărite pe constănţeni pentru că nu a împodobit oraşul de sărbători

Reproşurile adresate primarului Constanţei referitoare la faptul că s-a încăpăţânat să nu mai pună anul acesta ornamente luminoase de sărbători pe străzi s-au înmulţit pe blogul său de campanie. De precizat că mai toate mesajele conţin expresii obscene pe care am evitat să le prezentăm aici, înlocuindu-le cu spaţii punctate. Puteţi citi mesajele necenzurate atât pe blogul lui Radu Mazăre, cât şi în ediţia online a ziarului.

"Pune naibii luminiţele de sărbători ca să ne mândrim cu oraşul nostru european! Ce mama naibii ai? Ne doare pe noi în (...) de mândria ta prostească, aşa că, aprinde-le acum! Oraşul trebuie să arate frumos chiar dacă vrei, chiar dacă nu vrei (...)! Lasă oamenii să se bucure de sărbători! Ce mult îţi pasă ţie de constănţeni... Eşti de (...) dacă nu le aprinzi! Aprinde-le şi ţine cont de ce-şi doresc oamenii din oraş nu de tâmpeniile şi orgoliile tale!", i-a transmis Octav primarului pe 18 decembrie.
"Un (...) mai mare ca tine, dl. Mazăre, nu cred că există pe lumea asta! De ce (...) nu te cari de aici, locul tău e undeva la (...)! Îmi pare rău că vorbesc aşa urât în post şi în preajma sărbătorilor, însă tu nu meriţi nici măcar a se vorbi cu tine! Un (...), (...), fiţos, fără scrupule, n-ai nici cea mai mică iniţiativă în legătură cu oraşul ăsta şi faci numai ce ţi se ordonă de către alţii! Cum naiba poţi trăi aşa, şi cum poţi dormi noaptea liniştit pe perna ta? De fapt, de unde conştiinţă, aş cere prea mult de la un (...)! Pune naibii beculeţele alea prin oraş să demonstrezi că eşti băiat deştept şi că nu depinzi de nimeni! Oricum, sunt plătite de banii noştri (...)! Abia aşteaptă oraşul să scape de bandiţii tăi în frunte cu tine! Ne-am dat seama prea târziu ce pui de lele eşti, dar... nimeni nu este de neînlocuit... aşa că, pa!", i-a transmis un constănţean care se semnează Suro, în aceeaşi zi.

"Constanţa arată ca în era comunistă"

Constănţenii îl trag de mânecă pe Radu Ştefan Mazăre chiar şi pe un ton reverenţios.
"Domnule primar, cum se poate ca chiar dumneavoastră, care în anul 2001 aţi lansat pentru prima oară moda luminiţelor de Crăciun şi aţi bucurat toţi constănţenii, anul acesta, după nouă ani, să ne luaţi această bucurie? Sincer, Constanţa arată deprimant fără decoraţiuni şi plus de asta ne facem de râs ca oraş. Culmea este că orăşelele mici din Constanţa nu au luat această măsură, cu toate că au bugetul mult mai mic decât al Constanţei. Fără lumini de Crăciun, Constanţa arată exact ca în perioada comunistă şi e păcat pentru că suntem un oraş mare şi important din ţară", i-a transmis edilului Mădălina Cruceru, pe 6 decembrie. "Bagă mă (...) beculeţe în oraş, nu mai face pe simpaticul, că oricum o să dispari, nu o să te mai voteze nici dracu, sau poate asta şi vrei, că nu mai aveţi de unde să sugeţi bani", i-a transmis şi Cristina primarului pe 15 decembrie.

Îl vor ierta oare constănţenii pe Radu Mazăre pentru că nu a iluminat oraşul de sărbători sau vor uita?!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena gheorghe 06 Jan, 2011 21:54 Primare! arti ca un clovn ,tot ai relatii sus puse ,fa-ti rost de un post la CIRC chiar si in BRAZILIA n-ar fi rau si i-al cu tine si pe bunul ta amic si colaborator ,NICUSOR BACUS sante-ti un cuplu ne mai pomenit.
  • gigel 02 Jan, 2011 08:26 constanteni,treziti-va macar in al 12-lea ceas. ce om e acela care pleaca de sarbatori din familie ?..dar primar sa-si paraseasca orasul si cetatenii tocmai de sfintele zile ? ce primar umbla dupa cai verzi cand exista o strada traian,caratzali ce stau sa se prabuseasca cu oameni cu tot ?...strada traian cel putin ii este opera completa,lui si camarilei !!
  • antimaidaneziinconstanta 27 Dec, 2010 15:54 din cauza lui MAZARE ne ciuruiesc la propriu maidanezii ; va astept pe id-ul acesta ca sa putem lua masuri impotriva acestei situatii care a ajuns de nesuportat; cainii vagabonzi ne 'omoara' linistea,psihic si emotional,zi si noapte,maidanezii ne ucid uneori la propriu si copii si batranii; va astept pe id-ul acesta ca sa putem lua masuri impotriva acestei situatii care a ajuns de nesuportat:1,in prima faza,sesizari la putorile de la ecarisajul constantean,2,apoi reclamatii catre prefectura si opc cum ca primaria CTA nu face mai nimic pt siguranta cetatenilor,3,in ultima faza ar trebui sa facem o petite online in toata tara ca sa schimbam legea care nu mai permite eutanasierea tuturor acestor animale periculoase decat a celor batrani si bolnavi astfel incat tocmai cainii tineri ,agresivi si fertili supravietuiesc si se inmultesc demential. ,2,apoi reclamatii catre prefectura si opc cum ca primaria CTA nu face mai nimic pt siguranta cetatenilor,3,in ultima faza ar trebui sa facem o petite online in toata tara ca sa schimbam legea care nu mai permite eutanasierea tuturor acestor animale periculoase decat a celor batrani si bolnavi astfel incat tocmai cainii tineri ,agresivi si fertili supravietuiesc si se inmultesc demential2,apoi reclamatii catre prefectura si opc cum ca primaria CTA nu face mai nimic pt siguranta cetatenilor,3,in ultima faza ar trebui sa facem o petite online in toata tara ca sa schimbam legea care nu mai permite eutanasierea tuturor acestor animale periculoase decat a celor batrani si bolnavi astfel incat tocmai cainii tineri ,agresivi si fertili supravietuiesc si se inmultesc demential
  • joienegru 26 Dec, 2010 01:04 nici macar in oraselul copiilor...urat, sumbru...