Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manea - sef la PNL impotriva vointei sale

ro

25 May, 2010 03:17 2177 Marime text
cap_2.jpgVictor Manea a fost ales sâmbătă, în cadrul Adunării Generale a PNL Constanţa, preşedinte plin al acestei filiale.

Manea a candidat pentru şefia organizaţiei municipale de pe poziţia de preşedinte interimar. Pentru aceeaşi funcţie politică a candidat şi fostul prefect, Dănuţ Culeţu, care însă s-a retras din cursă pe ultima sută de metri.

Puţini îşi mai aduc aminte însă, că Victor Manea a declarat, în septembrie anul trecut, la momentul alegerii sale ca interimar pentru organizaţia municipală PNL Constanţa, că nu va candida pentru un mandat întreg la cârma celei mai importante organizaţii din judeţ.

Contactat telefonic pe 21 septembrie, adică la câteva zile după ce a fost ales interimar pe 13 septembrie 2009, Victor Manea ne-a declarat că el a spus de la bun început că nu va candida pentru un mandat întreg la cârma filialei. „Eu sunt secretar coordonator al organizaţiei judeţene a partidului, aceasta fiind o funcţie mai mare decât cea de şef la municipiu, deci nu îmi doresc să candidez ulterior pentru funcţia de la municipiu, pentru că toţi ne dorim să mergem în sus, nu în jos, nu?!", spunea Manea atunci.

El a întărit această idee şi pe 16 februarie 2010, când a reafirmat la Radio Sky că nu vrea să candideze la şefia PNL Constanţa. „Eu am fost încadrat doar pentru o perioadă scurtă", a menţionat atunci actualul şef al PNL Constanţa. Referitor la o posibilă susţinere a lui Dănuţ Culeţu, Manea declara atunci: „Dacă domnul Culeţu va fi singurul candidat, îl voi vota".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PU?A 06 Jun, 2010 14:54 Arma psihotronica liberal-extremista este in mana unor FANATICI LIBERALI constanteni...
  • manele 26 May, 2010 12:04 o manea, doua ...
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 25 May, 2010 10:45 Poate ESTE OBLIGAT sa tina locul ”caldut” pentru cineva interesat din PNL. Cate nu se fac in PNL !!!
  • un analist 25 May, 2010 09:36 Astia nu stiu sa dea declaratii nici atunci cand castiga! De aceea vor pierde.