Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghita Corbu a demisionat din conducerea PDL Constanta

ro

03 Aug, 2010 00:00 3036 Marime text
gheorghita_corbu.jpgDemocrat-liberalul şi-a motivat gestul prin incapacitatea lui Mircea Banias de a gestiona organizaţia judeţeană PDL de la malul mării.

În adresa înaintată preşedintelui organizaţiei judeţene PDL Constanţa, democrat-liberalul Gheorghiţă Corbu susţine că s-a săturat de scandalurile interne. „Subsemnatul Corbu Gheorghiţă, având funcţia de vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean, vă prezint demisia din funcţia de vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean, începând cu data de 02.08.2010, ora 10.00. Motivaţia fiind incapacitatea dumneavoastră managerială de a gestiona o organizaţie de asemenea importanţă. M-am săturat de balamuc“, se arată în demisia depusă de Gheorghiţă Corbu. 

Contactat telefonic, Corbu a precizat că nu demisionează din PDL, ci doar din funcţia de conducere deţinută în cadrul filialei judeţene Constanţa. Întrebat dacă a stat de vorbă anterior cu preşedintele organizaţiei, Mircea Banias, pentru a-şi exprima direct nemulţumirile, Gheorghiţă Corbu a răspuns: „N-ai cu cine. E atât de negativ, încât n-ai cu cine să vorbeşti“. Democrat-liberalul care a renunţat să mai facă parte din echipa de conducere a lui Banias a adăugat că majoritatea colegilor săi simt la fel. „Aşa simte activul de partid. Există un protest al mai multor membri. Eu nu vreau să fiu asociat cu anumite decizii. Mie-mi place să respect statutul unui partid, lucru pe care Banias nu-l face şi nu vreau să fiu părtaş la ceea ce se întâmplă în momentul de faţă în organizaţie“, a precizat Corbu. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alina 03 Aug, 2010 10:04 Gestul lui Gheorghita Corbu este unul de onoare, cum rar mai intalnesti astazi. Nu mai doreste sa-si lege numele de o organizatie condusa de un om de o asemenea factura, ca banias. Dar gestul sau are si o nota de disperare: probabil s-a saturat de abuzurile lui Banias si, ca si cei ce fac greva foamei, dansul face un gest suprem, de "greva politica", in speranta ca acest lucru va atrage atentia celor de la centru pentru a lua, in sfarsit, o atitudine referitor la acest distrugator de organizatie de partid, numit Banias. Bravo, Gheorghita Corbu, esti un om curajos si de valoare. Tot respectul.