Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Disponibilizarile din primarie vor fi votate in consiliul local

ro

06 Jul, 2010 00:58 2237 Marime text
fagadau_CJC.jpgAngajaţii din administraţia publică locală aşteaptă cu teamă deciziaşefilor din primărie şi Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) în legătură cuplanul de disponibilizări, reducerea organigramei fiind impusă de GuvernulRomâniei.

În cazulfuncţionarilor din primăria Constanţa se cunoaşte numai numărul acelora careurmează să rămână fără loc de muncă, dar nu se ştie care sunt criteriiledeselectare a acestora. 

„După ultimele calcule, vor fi disponibilizate 200 de persoane, daraşteptăm comunicatul de la Prefectură, ca să vedem cum trebuie să procedăm. Voravea loc şi dezbateri cu sindicatul, pentru că s-a semnat un contract colectivde muncă. Pentru a efectua aceste schimbări avem termen 40 de zile de la dataintrării în vigoare a deciziei şi trei zile de la publicarea acesteia înMonitorul Oficial al României. Noua organigramă va fi supusă votului în cadrulşedinţei Consiliului Local", a declarat Decebal Făgădău, viceprimarulmunicipiului Constanţa.

Câtdespre angajaţii din CJC şi instituţiile subordonate administraţiei judeţene(muzeele, complexul muzeal al naturii, teatrele, Biblioteca Judeţeană, şcolilespeciale etc.) se pare că aproximativ 300 - 400 de angajaţi urmează a părăsiinstituţiile. Cel puţin asta a declarat purtătorul de cuvânt al CJC, CristianMoldovanu, precizând că modificările trebuie să se pună în practică probabil încursul acestei luni.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii