Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC isi numeste membri in CA-urile spitalelor

ro

19 Jun, 2010 02:27 1579 Marime text
cap_5.jpgConsilierii judeţeni se întrunesc în şedinţă miercuri, 23 iunie, pentru a vota un număr de 21 de proiecte de hotărâre.

Printre proiectele ce vor fi dezbătute se numără şi cel privind schimbarea denumirii Teatrului de Stat Constanţa în Teatrul de Stat„Jean Constantin" Constanţa. În cadrul întrunirii, maestrului Jean Constantin i se va acorda post-mortem titlul de „Cetăţean de onoare al Judeţului Constanţa". Aleşii judeţeni vor vota şi proiectul privind aprobarea actului adiţional la Acordul de colaborare - parteneriat încheiat în vederea derulării proiectului de investiţii în turism „Amenajarea unor centre de prevenţie, tratament medical primar şi a punctelor de salvamar în zona litorală Constanţa". De asemenea, consilierii judeţeni îşi vor exprima votul şi în legătură cu preluarea managementului asistenţei medicale la Consiliul Judeţean Constanţa, pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie, Spitalul de Ftiziologie Agigea şi Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală Eforie Sud. Totodată, se va supune votului şi numirea din partea CJC a unor membri în cadrul consiliilor de administraţie (CA) al unităţilor sanitare al căror management al asistenţei medicale s-a transferat către instituţia judeţeană. Un alt proiect ce va fi supus la vot se referă la rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2010 al SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL Constanţa. Consilierii îşi vor exprima voinţa politică şi în legătură cu înfiinţarea fondului de susţinere a proiectelor cu finanţare nerambursabilă, dar şi asupra stabilirii preţurilor medii la principalele produse agricole pe anul 2010.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • George 18 Jun, 2010 23:46 Mda dupa ce Nicusor a colectat bani s-a gandit probabil cum sa-i cheltuie. Fara rusine a pus cutii prin Constanta. Cu sau fara spital CJC e tot aia