Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatul PER la Primărie Constanţa în viziunea lui Gheorghe Donţu - un oraş cu taxe minime, achitate din gunoiul selectat (galerie foto)

ro

03 May, 2012 02:17 2169 Marime text

cap_2.jpgGheorghe Donţu, preşedintele Partidului Ecologist Român, şi-a depus în prima zi a lunii mai candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa.

Alături de el, în cursa pentru şefia Consiliului Judeţean Constanţa, s-a înscris Dumitru Bădrăgan. De asemenea, au fost depuse listele cu candidaţii PER pentru primăriile şi consiliile locale a 13 localităţi, printre care Constanţa, Medgidia, Hârşova, Năvodari, Tuzla, Cernavodă, Lumina, Cobadin, Limanu, Costineşti şi Mangalia. „Suntem pregătiţi să producem surprize", spune, cu încredere, Gheorghe Donţu.

La momentul depunerii candidaturii, Gheorghe Donţu a declarat: „Nu îmi propun o campanie abruptă, PER va avea o campanie echilibrată, constructivă, a ceea ce vrem să construim, nu a ceea ce nu a făcut actuala administraţie. Vrem un oraş cu taxe minime, achitate din gunoiul selectat, un oraş în care întreprinzătorii vor fi încurajaţi şi sprijiniţi, fără taxă de linişte, un oraş în care să respirăm, în care alegătorii să-şi poată hotărî soarta ştiind cum s-a cheltuit banul public", a mai spus aspirantul la Primăria Constanţa. De asemenea, Gheorghe Donţu, candidatul Partidului Ecologist Român, a adăugat: „Nu ne îmbătăm cu apă rece, sperăm să ocupăm locul al doilea, iar următorul primar să ne preia din idei".Având ca însemn electoral bradul, cu o echipă tânără alături, Donţu propune o Constanţă mai curată şi... gratis pentru locuitorii ei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii