Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANR face sediu pentru Capitania Mahmudia

ro

12 Jul, 2010 02:08 2303 Marime text
aut-nr1.jpgAutoritatea Navală Română caută, potrivit invitaţiei numărul 259936, o firmă care să realizeze un sediu nou la Mahmudia, pentru care autoritatea contractantă este dispusă să cheltuiască 550.994 lei, fără TVA.

Chiar dacă traversăm o perioadă în care investiţiile ar trebui lăsate deoparte, ANR şi-a găsit anumite resurse financiare pentru a investi în realizarea proiectului „Sediu Oficiu Căpitănie Mahmudia", pentru care este dispusă să plătească mai bine de jumătate de milion de lei, fără TVA. Societatea care va realiza obiectivul trebuie să îl finalizeze într-un interval de minim opt luni şi maxim zece luni, având în vedere perioada de timp rece când se vor realiza lucrările.

Clădirea sediului va fi compusă din parter plus un etaj, suprafaţă construită urmând să aibă 147 de metri pătraţi, iar cea desfăşurată - 247 de metri pătraţi. Terenul pe care urmează să se construiască are în total 531 metri pătraţi şi este concesionat pe o perioadă de 49 de ani. Pentru a se înscrie în cursa pentru câştigarea acestui contract, ofertanţii trebuie să facă dovada că au o cifră anuală de afaceri pe ultimii trei ani de minim un milion de lei. În plus, aceştia trebuie să prezinte cel puţin o lucrare similară - lucrări de construcţii clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale de 500.000 de lei.

Ofertele se pot depune la sediul Autorităţii Navale Române, incintă port Constanţa, până la data de 6 august, ora 10.00, urmând ca deschiderea ofertelor să aibă loc în aceeaşi zi, începând de la ora 11.00.

La solicitarea antreprenorului, autoritatea contractantă va acorda un avans în procent de 15% din valoarea totală contractată anual, sau 30% din valoarea eşalonată lunar, conform graficului anexat la contract.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • radu 12 Jul, 2010 13:36 nu are bani ANR face capitanie la mahmudia,da asta mai lipsea,loc de distracti si harem,un loc ascuns unde nu poate ajunge presa sa vada ce greu o duc cei de la ANR,care mai dau si 25%, din salar ,ca tot nu sint ei bugetari d-le brinza,sluga ,pupincuristul lui basescu,studiati statutul ANR si vedeti ca este societate extrabugetara.