Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţie după achiziţie Aeroportul Mihail Kogălniceanu a dat de bani. Cumpără microbuz de transport şi maşină de patrulă

ro

02 Jul, 2011 00:43 1652 Marime text
aeroport_Aeroportul-Kogalniceanu.jpgDupă ce, în urmă cu două zile, S.N. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa S.A. lansa în SEAP licitaţia pentru furnizarea unui număr de zece remorci pentru transportul bagajelor, ieri, au mai apărut alte două licitaţii: una referitoare la achiziţia unui microbuz de nouă locuri şi o alta pentru furnizarea unui autovehicul patrulă securitate/pază.

Pentru maşina de transport persoane care urmează a fi achiziţionată, autoritatea contractantă este dispusă să dea 80.645,16 de lei, fără TVA, licitaţia urmând a avea loc pe 19 iulie, de la ora 11.00. Ofertele pentru această achiziţie pot fi depuse până în ziua licitaţiei, la ora 10.30. Garanţia de participare pe care agenţii economici trebuie să o achite este de 1.600 lei, iar termenul în care firmele trebuie să-şi păstreze valabilitatea este de 60 zile. Pentru cea de-a doua licitaţie, cea privind achiziţia unei maşini de patrulă/pază, deschiderea ofertelor are loc pe 21 iulie, de la ora 11.00, agenţii economici interesaţi putând să-şi depună ofertele până în dimineaţa licitaţiei propriu-zise. Suma maximă pe care autoritatea contractantă este dispusă să o dea pentru această licitaţie este de 113.709,68 de lei, fără TVA. Ofertanţii trebuie să depună o garanţie de participare de 2.270 lei, valabilitatea acesteia fiind 60 de zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii