Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A pasuit centrul organizatia judeteana a PSD Constanta?!

ro

11 Aug, 2010 02:51 928 Marime text
După ce la sfârşitul lunii aprilie, de la centru, PSD îl delegase pe parlamentarul argeşean, Mircea Drăghici, secretar executiv al comisiei de audit organizaţional stabilită de conducerea centrală a PSD, să verifice mai multe organizaţii din ţară, printre care şi Constanţa, nimic nu s-a mai auzit de atunci.

Ori apele au început să se liniştească în PSD, iar conducerii centrale i-a trecut supărarea pe organizaţia de la malul mării, ori se pregăteşte o schimbare de anvergură la nivelul structurii judeţene.

Aşa cum ne explica la acel moment cel care a fost desemnat să verifice modul în care funcţionează organizaţia judeţeană constănţeană, Mircea Drăghici, de pe lista organizaţiilor verificate fac parte cele care au obţinut scoruri mici la alegerile din ultima vreme. Aşadar şi Constanţa se află pe lista neagră. Până în luna iulie, aşa cum arăta programarea pentru verificări pe care o deţinea deputatul Drăghici, Constanţa nu era inclusă. De altfel, surse din interiorul partidului de la malul mării ne-au declarat că până acum nu a venit nimeni să verifice nimic în PSD Constanţa, dar că nu e timpul pierdut şi că va avea loc şi această verificare.

Cert este că cei de la centru erau supăraţi pe colegii lor de la Constanţa şi pe rezultatele pe care le-au obţinut, cu atât mai mult cu cât parlamentarul de Argeş sublinia faptul că „atunci când vrea organizaţia este în top, când nu..." nu.

Am încercat să-l contactăm şi pe deputatul Mircea Drăghici pentru a ne da mai multe detalii în legătură cu eventuala „vizită" a sa la Constanţa, însă acesta nu a fost de găsit la telefon. Nici secretarul organizaţiei judeţene, Cristinel Dragomir, nu a putut să ne răspundă la întrebare, pentru că a ţinut să ne readucă aminte, înainte de a-l întreba esenţialul, că nu poate să ne mai ofere nicio informaţie. Asta în condiţiile în care singura calitate în care era întrebat era aceea de secretar al organizaţiei judeţene şi de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

Chiar şi fără explicaţiile celor doi, sursa din partid ne-a precizat că până acum nu a venit nimeni la organizaţia judeţeană să le verifice activitatea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii