Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valul anti-vamă al DNA Vama Agigea, oficial neafectată de iureşul arestărilor

ro

10 Feb, 2011 02:27 2650 Marime text
În contextul în care Direcţia Naţională Anticorupţie anunţa ieri cu litere de-o şchioapă cum că cei 45 de vameşi reţinuţi în ţară în urma operaţiunii denumite de surse din interior „tabla de şah" reprezintă „număr de inculpaţi provizoriu ce urmează a fi actualizat în cursul zilei", Liviu Durbac, şeful Biroului Vamal Constanţa Sud Agigea, anunţa că e linişte şi pace la Agigea.

În paralel, autospeciale pline de mascaţi ai Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române au fost zărite ieri pe Autostrada Soarelui, îndreptându-se în forţă spre Constanţa. Potrivit unor surse, ar fi vizaţi mai mulţi funcţionari publici. La închiderea ediţiei, urmările încă se aşteptau. Pe de altă parte, se pare că valul anti-vamă al DNA urmează să lovească mai întâi la Giurgiu, abia apoi fiind vizată Constanţa. În iureşul arestării vameşilor, Liviu Durbac, şeful Vămii Constanţa Sud Agigea, a precizat că nu are cunoştinţă de vreo acţiune DNA ce ar viza biroul vamal pe care îl conduce. De asemenea, acesta a negat ca, pe parcursul ultimelor luni, DNA să-i fi solicitat pe cale oficială diverse documente sau acte ale vămii. Nu în ultimul rând, întrebat dacă subordonaţii i-au plecat brusc în concediu în contextul tsunami-ului anti-vamă, Durbac a răspuns negativ, precizând că nu au existat alte solicitări de concediu, în afara celor prevăzute în planificarea întocmită încă din cursul anului trecut.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CONSTANTENI 10 Feb, 2011 21:31 da ce mai durbac,trebuie sa ti se raporteze tie cand te vor aresta astia ??? oricum...voi astia din port sunteti foarte versati....
  • tomass 10 Feb, 2011 11:30 Ofcial ne merge bine vorba cintecului.