Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGEP Constanța Modificarea arondării unor unități administrativ-teritoriale la serviciile comunitare locale de evidență a persoanelor (SPCLEP) din județul Constanța

ro

23 May, 2024 11:23 685 Marime text
 Direcţia Generală de Evidenţă a Persoanelor Constanţa aduce la cunoștința cetățenilor că, potrivit H.C.J Constanța nr. 85 din data de 24.04.2024, s-a modificat arondarea unităților administrativ-teritoriale la serviciile comunitare locale de evidență a persoanelor (SPCLEP) din județul Constanța, prin desprinderea comunelor Topraisar, Mereni, Bărăganu de la SPCLEP Techirghiol și a comunei Amzacea de la SPCLEP Negru-Vodă și arondarea acestora la SPCLEP TOPRAISAR.

Serviciul nou înființat și-a început activitatea în data de 21.05.2024, în sediul primăriei Com. Topraisar, str. Școlii nr. 51 și va deservi un număr aproximativ de 13 000 cetățeni.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor TOPRAISAR este structura de specialitate a administrației publice locale din comuna Topraisar care eliberează, în condițiile legii, certificate de stare civilă și acte de identitate prin cele două compartimente: Evidența Persoanelor și Stare Civilă.

Prin serviciul nou înființat s-a urmărit interesul locuitorilor celor patru comune de a-și soluționa cererile de eliberare a actelor de identitate, la o autoritatea publică apropiată localității de domiciliu, astfel încât aceștia să nu mai fi nevoiți să se deplaseze până la Techirghiol sau Negru Vodă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii