Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program antiinfractional initiat de politistii de proximitate

ro

07 May, 2010 02:44 1034 Marime text
Ieri, poliţiştii Secţiei 5 au desfăşurat o acţiune de prevenire şi informare a populaţiei din zonele Poarta 6, complex Anda, Viile Noi, Abator, Gara CFR, Km 4 şi CET, cu privire la prevenirea spargerilor din locuinţe şi a furturilor de şi din auto.

Cu această ocazie s-au împărţit flyere cu caracter informativ preventiv şi s-au purtat discuţii cu cetăţenii, privitoare la măsurile minime de siguranţă pe care ar trebui să le adopte în vederea prevenirii victimizării. Iată şi câteva din recomandări: uşa trebuie ţinută tot timpul închisă cu cheia, să fie solidă, prevăzută cu cel puţin două încuietori şi cu sisteme şi chei diferite, să nu se păstreze în casă bani sau valori, să nu se poarte discuţii referitoare la valorile ce există în locuinţă şi să nu se permită accesul în imobil a persoanelor necunoscute.

La fel, administratorii de societăţi comerciale sunt sfătuiţi să aibă o politică de securitate straşnică în care să fie inclusă instruirea personalului, montarea de camere de luat vederi, expunerea în vitrine doar a bunurilor fără valoare, iar pe timpul nopţii să existe în magazine sisteme de alarmă, sisteme de închidere sigure şi grilaje.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii