Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz a semnat protocolul de colaborare cu Asociaţiile de Proprietari „Mă voi lupta ca depozitul de la Năvodari să nu se construiască"

ro

18 Feb, 2011 00:49 1271 Marime text
cap_4.jpgPrefectul judeţului Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, a participat ieri la Conferinţa Judeţeană a Uniunii Asociaţiilor de Proprietari, care s-a desfăşurat la Cercul Militar Constanţa, şedinţă în cadrul căreia a şi semnat un protocol de colaborare. Potrivit protocolului, în prima joi din fiecare lună, la sala mare a Prefecturii, va avea loc o şedinţă a Uniunii la care va participa, de fiecare dată, şi prefectul. La conferinţă a fost prezent şi un reprezentant al Primăriei Constanţa, dar şi preşedinţi ai asociaţiilor de proprietari din Mangalia, Năvodari şi Medgidia.

protocol_protocol_2.jpgReprezentantul Guvernului în teritoriu s-a declarat încântat de colaborarea care a fost pecetluită ieri, în ajutorul căreia a început deja să pună pe tapet o strategie privind încheierea de contracte individuale la fiecare serviciu (RADET, RAJA etc.) şi nu cu asociaţiile, astfel încât să nu se facă debranşări la o întreagă asociaţie din cauza câtorva rău-platnici. Palaz le-a spus preşedinţilor de asociaţii prezenţi la şedinţă că stă la dispoziţia lor pentru a-i ajuta în problemele legate de asociaţie, făcând public chiar şi numărul său de telefon, în cazul în care aceştia vor să-l contacteze astfel. „Acest protocol nu este doar o festivitate, iar protocolul nu va fi o simplă hârtie pe care o voi rătăci în birou. Eu sunt un prefect mai pragmatic decât sunteţi probabil obişnuiţi. Voi prelua toate problemele de la asociaţiile de proprietari din tot judeţul. Este bine că ne vom întâlni, că vom strânge toate problemele şi că le vom găsi o rezolvare. Eu oricum am o colaborare cu asociaţiile şi ştiu multe dintre problemele cu care se confruntă", le-a spus Palaz celor prezenţi.

În cadrul şedinţei, prefectul a abordat problema legată de depozitul de deşeuri care ar trebui să se ridice la Năvodari, şi care a ţinut prima pagină a ziarelor în toamna anului trecut. Prefectul a reiterat faptul că îşi menţine poziţia în ceea ce priveşte ridicarea acestui depozit şi că va sprijini blocarea construirii acestuia. „Mă voi lupta până la ultima suflare ca acest depozit să nu se construiască la Năvodari. Nu au ce căuta astfel de construcţii în oraşe", a precizat prefectul. Reamintim că anul trecut, la Năvodari, au fost organizate ample mişcări, în care a fost mobilizată populaţia din oraş, împotriva depozitului de deşeuri de lângă Năvodari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii