Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare „Protocolul se retrage, discutam la anul"

ro

10 Dec, 2009 01:26 1197 Marime text
Consilierii locali ar fi trebuit să voteze ieri, proiectul de hotărâre prin care aprobă cheltuirea a 69.948,47 lei din bugetul pe anul 2010, pentru protocolul de la cabinetele primarului Radu Mazăre şi a celor doi viceprimari, plus cel de la şedinţele de Consiliu Local.

Numai că, nelămurit dacă bugetul pentru protocol trebuie votat separat de bugetul total pe 2010, cu un simplu gest, Mazăre a impus consilierilor să-l lase pentru discuţie, în şedinţa de luna viitoare. „Nu ştiu dacă se votează separat sau cu bugetul. Nu-l mai discutăm acum. Retrageţi-l, îl discutăm luna viitoare", a ordonat Mazăre, total dezinteresat de ceea ce s-a vorbit ieri, pe parcursul şedinţei. Spre deosebire de colegii săi, consilierul PSD, Felix Stroe a insistat ca proiectul să nu fie lăsat până anul viitor şi să fie totuşi votat. Fără izbândă însă pentru că la ordinul primarului acesta a fost subit punctat ca retras de pe ordinea de zi.

De altfel, primarul nu s-a mai obosit să dea nici măcar declaraţiile de la finalul şedinţei, referitoare la proiectele de hotărâre care au fost discutate în şedinţa de consiliu local. Supărarea primarului pare să fi avut un singur motiv: rezultatul alegerilor de duminică şi procentajul pe care PSD-ul l-a obţinut.

Pentru cafelele, fursecurile, apa minerală şi plată, dar şi laptele condensat pe care invitaţii municipalităţii dar şi aleşii locali le vor folosi anul viitor, cei care au elaborat proiectul au estimat costurile la 69 948,47 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vvv 10 Dec, 2009 12:52 pina la urma asta ne-a marit impozitul pe casa cu 20%???