Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru vineri, 10 mai 2024. Se anunță o zi importantă în plan personal pentru una dintre zodii

ro

10 May, 2024 07:30 833 Marime text
Berbec

Finalizarea unor demersuri intelectuale, dar și a unor relații cu persoane din anturajul apropiat! Sunt momente bune pentru a pune la punct documente, acte, planuri profesionale, dar și pentru a lămuri unele relații. Mentalitatea ta intră într-o nouă etapă în care totul pare că va fi ordonat și gândit altfel. Planifică și studiul unor teme ezoterice sau spirituale.

Taur

Despre salarizarea de la un loc de muncă, astăzi primești informații deosebite, care cumva anunță un final. Pe de o parte poate fi vorba despre primirea drepturilor salariale, a unor bonusuri sau a schimbării condițiilor de muncă. Însă pe de altă parte este posibil să te gândești la o nouă variantă de a obține venituri suplimentare.

Gemeni

Astăzi sunt șanse să iei decizii foarte clare privitoare la planurile personale și profesionale. Fiind decis încotro să te îndrepți există riscul să pornești cu o viteză mult prea mare față decât poți duce sau controla. Piedici apar dinspre segmentul financiar comun cu alții, în sensul că fie ești nevoit de împrejurări să cheltuiești pentru alții, fie descoperi pierderi.

Rac

Ziua te predispune la stări contemplative. Este greu să-ți intre cineva în voie, astfel că ar fi bine pe cât posibil să te retragi în locuri liniștite și să stai de vorbă tu cu tine. Chiar dacă există nemulțumiri majore, cu puțin efort și bunăvoință le poți descifra sensul.

Leu

O zi importantă în plan personal. Se finalizează o etapă vizavi de prieteni și persoane dragi, astfel că în urma celor discutate și petrecute în ultima vreme vei fi nevoit să iei decizii ferme. Desprinde-te de persoanele și situațiile comune cu acestea în cazul în care există nemulțumiri vechi de ambele părți. Dezamăgirile pot fi la ordinea zilei.

Fecioara

Multă agitație la serviciu în mod special în relațiile cu șefii și oficialitățile. Se conturează un final de capitol socio-profesional, putând fi vorba despre finalizarea unei activități, despre rezolvări profesionale gândite mai demult sau poate intra în discuție și renunțarea la o poziție socială care până acum a fost privilegiată într-un anume fel.

Balanta

Filozofia ta de viață, mentalitatea în general ți se va schimba mult începând de astăzi, ca și cum dai la o parte un văl care de multă vreme ți-a obstrucționat înțelegerea unor situații și relații în care ești implicat. Se va accentua dorința de elevare sufletească, de a te ocupa de activități spirituale.

Scorpion

Perioada pe care o traversăm este importantă pentru segmentul financiar, întrucât anunță finalul unei etape de câștig de la și prin alții. Astăzi se pot rezolva ușor plata datoriilor, soluționarea unor demersuri financiare întreprinse mai de mult, dar și dialogurile cu partenerul de viață și colaboratorii pe teme financiare, materiale au succes.

Sagetator

Este posibil ca astăzi să decizi finalul unui parteneriat de viață sau al unei colaborări. Cu toate că este foarte greu să renunți, chiar dacă ai dovezi clare că acea relație sau situație s-a degradat prea mult și sunt slabe șanse de revenire, energia zilei te va ajuta să operezi mai ușor acele schimbări utile în segmentul partenerial.

Capricorn

Zi importantă la locul de muncă, dar și pentru sănătate! Posibil să fii solicitat mult de șefi și colegi, însă organsimul să te ajute prea puțin. Se recomandă prudență, pentru că vei fi tentat să te implici în prea multe treburi deodată și să-ți fie greu să le duci la bun sfârșit.

Varsator

Răscoliri sentimentale! A venit vremea să te gândești serios la relațiile cu persoanele dragi și să iei anumite decizii. Poți decide să te implici într-o relație amoroasă cu cineva cunoscut de multă vreme, dar există și reversul medaliei în segmentul amoros. Unele relații se pot finaliza cu cântec, de aceea fii prudent și controlează-ți stările, vorbele și reacțiile.

Pesti

Ești împărțit între segmentul familial și cel profesional. Este clar că trebuie să iei decizii importante legate atât de casă, familie cât și de locul de muncă. Posibil ca membrii familiei să-ți înțeleagă și să-ți accepte nevoile socio-profesionale, iar de acum încolo să te solicite mai puțin pentru treburile gospodărești.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii