Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fratii Lazar, spaima Politiei Comunitare Navodari

ro

23 Nov, 2009 03:31 7601 Marime text
Un poliţist comunitar din Năvodari a fost bătut până la epuizare de fraţii Lazăr din localitate, iar o maşină de serviciu a fost distrusă. La aproximativ 24 de ore de la agresiunile suferite, omul legii încă nu-şi revenise complet de pe urma loviturilor primite, astfel că încă nu formulase plângere penală împotriva atacatorilor.

Conflictul a avut loc pe strada Grădinilor din Năvodari, la sfârşitul săptămânii trecute, în jurul orei 18.00, când Alexandru Cristian Vasile, poliţist comunitar în localitate, a fost surprins în timpul liber, în faţa casei sale, de fraţii George Cristian şi Dănuţ Constantin Lazăr. Ştiind că bărbatul face parte din Poliţia Comunitară, fraţii Lazăr au sărit pe Cristian Vasile şi l-au atacat cu bâtele, lovindu-l până la epuizare în faţa blocului. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dar nu a rămas internată. În acest timp, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei Comunitare Năvodari, cu autoturismul din dotare, dat fiind că vecinii i-au reclamat pe cei doi scandalagii. În urma intervenţiei, maşina poliţiştilor comunitari a fost distrusă de cei doi fraţi. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care le va primi poliţistul comunitar, se va stabili încadrarea juridică a faptei fraţilor Lazăr. Trebuie menţionat că acesta nu este primul conflict pe care cei doi fraţi îl au cu legea, ţinta agresiunilor lor fiind poliţiştii comunitari din localitate. De fiecare dată, însă, ca şi acum, aceştia au fost cercetaţi în stare de libertate pentru acuzaţiile ce li se aduc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • robert cirlescu 16 Jun, 2010 14:18 am fost batut de o doamna de 36 de ani
  • gigi 24 Jan, 2010 17:29 bah nici nu mere saitul asta
  • navodarean 23 Nov, 2009 17:52 stai cuminte martore.....daca erai cu adevarat martor.....nu ziceai ce ai zis......filmarile nu reprezinta nimik......se vede clar ca polita facea poze la geamul spart al masinii din dotare , pe cand lazarii filmau de pe terasa.....o f mare minciuna, au mai chemat si interventia de SSS de la cta, pt ca "mascatii incercau sa escaladeze gardul" :)) asta a fost buna...u esti un mincinos..... toata lumea stie ce fel de persoane sunt in Familia Lazar de la ala mare pana la ala mic.... sanatate....
  • Martor 23 Nov, 2009 05:00 este un articol mincinos, vedeti pe www.navodari.tv, inregistrari cu mascatii politiei comunitare ... nu a fost nici un incident, politia comunitara ( interlopii ce se ascund sub cagulele primariei ) au fost surprinsi de camere cand vroiau sa patrunda ilegal intr-o locuinta privata. La fel au fost surpinsi facand abuz de putere alaturi de primar si de acolitul lui gherasim. Primarul ameninta lumea pe strada ca si-a luat pistol si ca va impusca in cap oamenii. Matei este un proxenet, sa ne spuna Alina Chiriches ( noua lui achizitie ) ce bun amant este ... Alina are doar 21 de ani proaspata refugiata din tarile calde ( spania )