Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul sofer al lui Nemirschi, cercetat in scandalul inmatricularilor (galerie foto)

ro

03 Nov, 2009 00:35 2416 Marime text
cap3.jpgLa patru zile de la demararea percheziţiilor în dosarul înmatriculărilor false, cercetările sunt departe de a fi la final. Foarte interesant, se pare că unul dintre suspecţii care au primit interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu este fost angajat al Primăriei Constanţa, fiind la vremea aceea şoferul viceprimarului Nicolae Nemirschi.

Procurorii DIICOT Constanţa continuă investigaţiile legate de activitatea de clonare a plăcuţelor de înmatriculare desfăşurată la Constanţa. Şapte persoane sunt cercetate în acest caz, în stare de libertate, dar cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu, după ce Tribunalul Constanţa a respins propunerea de arestare formulată de DIICOT pe numele poliţistului Daniel Ştefan Scarlat, şeful atelierului unde se confecţionau plăcuţele de înmatriculare, şi pentru Teodor Sorin Tănase, administratorul unei societăţi de intermedieri auto. În afară de cei doi, este suspectat şi cetăţeanul turc Erchean Nurla, administratorul SC Erg Auto Center SRL.

inmatriculari_2.jpgTotuşi, printre persoanele bănuite de punerea la cale şi înfăptuirea ilegalităţilor legate de înmatriculările false se numără şi un fost angajat al Primăriei Constanţa, respectiv Doru Cristian Moga, de 35 de ani, din Constanţa, fost şofer al viceprimarului Nicolae Nemirschi. Şi Claudiu Gheorghiu, un constănţean de 35 de ani, este fost angajat al unei instituţii publice din Constanţa. Ceilalţi doi suspecţi sunt Constantin Sărăcăcianu, de 37 de ani, din Mihail Kogălniceanu, şi Nicuşor Stărică, de 36 de ani, din Constanţa. De altfel, după percheziţiile desfăşurate de procurori şi mediatizate, anchetatorii au primit sesizări din partea mai multor persoane, care au afirmat că s-au lovit de situaţii similare şi care cred că ar putea furniza informaţii folositoare. În altă ordine de idei, de ieri, activitatea la Serviciul Permise şi Înmatriculări Auto s-a desfăşurat în mod normal, iar sediul instituţiei nu a mai fost păzit de mascaţi, cum s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute.

{mos_ri:Nicolae Nemirschi} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gruparea de la Kogalniceanu! 03 Nov, 2009 10:31 Saracacianu asta e un parazit din Kogalniceanu care nu a muncit o clipa in viata lui.Este mina dreapta a lui George Guliu, cunoscut traficant de masini si de combustibili si are in curte mai multe masini cu diverse numere din tara. Si ca informatie picanta pentru procurori.Verificati si Mercedesul argintiu AG-08-YMO care este condus de un cioban din Kogalniceanu pe nume Belba si care face parte tot din gruparea lui Guliu.Parazitul asta de Belba a omorit un om acum cinci saptamini in fata a CArrefour conducind cu peste 120km/h si a fost facut scapat tot pe Guliu pe filiera cunoscuta recte un anume Tomescu de la circulatie.Sunt convins ca acest Mercedes(daca il mai gasiti!)este cona unuia identic din Arges.