Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil problemă Elevul suspectat de crimă este în clasa VI-a

ro

01 Apr, 2011 01:34 3400 Marime text
cap_2.jpgAdolescentul de 14 din municipiul Constanţa, Alexandru Florin Dumitraş, era un elev problemă, care avea multe absenţe

Alexandru Florin Dumitraş, adolescentul de 14 din municipiul Constanţa, care a recunoscut, marţi seară, comiterea unei crime oribile, era elev în clasa a VI-a a Şcolii cu clasele I-VIII nr. 20, structură a Grupului Şcolar IG Duca. „Era un elev problemă, care avea mai multe absenţe", a declarat Elena Gogu, directorul Grupului Şcolar IG Duca, care a refuzat să ne dea mai multe detalii despre situaţia şcolară a adolescentului. Şi Inspectoratul Şcolar Judeţean a refuzat să ne comunice mai multe detalii despre elevul Alexandru Florin Dumitraş. „Este vorba despre un minor, iar ancheta este în desfăşurare. Nu vă putem comunica nimic", a precizat Gabriela Costea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

elev_crima.jpgReamintim că Alexandru Florin Dumitraş, de 14 ani, este suspectat că l-a ucis pe Gheorghe Bucătariu, de 38 de ani, ca să se răzbune pentru că acesta din urmă l-ar fi molestat sexual în urmă cu opt ani. Anchetatorii spun că, la sfârşitul săptămânii trecute, minorul l-ar fi atras în nişte clădiri părăsite pe Gheorghe Bucătariu, care avea un handicap mintal sever. Din datele strânse de procurori a reieşit că, după ce l-ar fi bătut crunt pe Gheorghe Bucătariu, copilul l-ar fi aruncat într-un beci, unde i-a tăiat gâtul. Cadavrul a fost găsit a doua zi. Gheorghe Bucătariu plecase din apartamentul în care locuia sâmbătă dimineaţă. Familia sa a aflat abia duminică după-amiază că acesta este mort. Alexandru Florin Dumitraş a fost arestat pentru 15 zile sub învinuirea de omor calificat şi deosebit de grav. „Fapta a fost premeditată. A luat un cuţit şi l-a căutat prin cartier. A profitat de starea sa bahică pentru a-l ucide. A demonstrat o stăpânire de sine specifică unui infractor versat", se arată în cererea de arestare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 01 Apr, 2011 07:12 corect este Grup Scolar Gheorghe Duca