Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autovehicule cu acte false sau expirate depistate la frontieră în Negru Vodă

ro

18 Sep, 2012 01:00 1177 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă un cetăţean român şi unul ucrainean care au încercat să iasă din ţară cu autovehicule fără a îndeplini condiţiile legale.

În data de 14.09.2012, în jurul orei 10.00, poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Negru Vodă au verificat pe sensul de ieşire din ţară un autoturism marca Opel Zafira înmatriculat în Republica Bulgaria şi condus de O.T., de 32 de ani, domiciliat în municipiul Constanţa.

Verificările au stabilit că cel aflat la volan a prezentat un tichet de inspecţie tehnică şi un certificat de înmatriculare al autovehiculului care prezentau indicii de falsificare. Persoana în cauză este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 291 Cod Penal.

În aceeaşi zi, pe sensul de ieşire din ţară al P.T.F. Negru Vodă a fost verificat un microbuz Volkswagen cu remorcă, condus de un cetăţean din Republica Ucraina.

În urma controlului a rezultat că numerele de înmatriculare ale remorcii erau expirate din data de 02.09.2012. Cetăţeanul ucrainean este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unei remorci neînmatriculate, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 85, alin. 3 din O.U.G. 195/2002 republicată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii