Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anul negru în familia avocatei Cristina Spirescu (galerie foto)

ro

30 Oct, 2010 00:00 7985 Marime text
8_avocata.jpgIulian Spirescu şi-a îngropat, anul acesta, singura fiică, iar la un interval de aproape opt luni este nevoit să-şi îngroape şi soţia. Vorbim despre soţul avocatei Cristina Spirescu, din Piteşti. Trupul neînsufleţit al femeii a fost scos din apele Mării Negre de pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea marţi seara, în zona Modern, aproape de noua parcare. Ieri, Iulian Spirescu a mers la Morga Cimitirului Central în vederea ridicării cadavrului. Înmormântarea va avea loc zilele acestea în Piteşti.

Drama familiei Spirescu a început încă din luna februarie a acestui an. Pe data de 12 februarie, Cristina Monica, singurul copil al soţilor Iulian şi Cristina, a decedat după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. Tot în acest accident au mai murit alţi patru amici ai fetei: Ilias Marin Lazăr, de 38 de ani, din Suceava, Andrei Pârciog, de 26 de ani, Anca Papuc, de 22 de ani, ambii din Tulcea şi Ionuţ Găzdaru, de 26 de ani, din Constanţa. Acesta din urmă era directorul departamentului IT din cadrul Intercapital Invest. Deşi s-a vehiculat că iubitul Cristina Monica Spirescu ar fi constănţeanul, apropiaţii fetei au infirmat cele precizate, susţinând că jumătatea Monicăi a fost Cristian Prois-tosescu, olimpic al lumii la fizică şi doctorand la Harvard. Conform cotidianului "Curierul Zilei" Argeş, tragedia rutieră în care au pierit cei cinci a avut loc în Bulgaria. Cristina Monica Spirescu intenţiona să schieze alături de prieteni într-o staţiune bulgărească nu departe de locul accidentului. Potrivit aceleiaşi surse, cu câteva ore înainte de a-şi pierde viaţa, Monica i-a dat un mesaj mamei sale, spunându-i că este bine şi că mai are de parcurs câţiva kilometri până în staţiune. Din păcate, cei cinci nu au mai ajuns la destinaţie, automobil în care se aflau, o Dacia Logan, fiind strivit de un autocamion. Din primele cercetări, vinovat ar fi fost şoferul Loganului. Autorităţile bulgăreşti au stabilit cu mare dificultate identităţile tinerilor, deoarece aceştia erau desfiguraţi. După ce sicriul fiicei sale a fost depus în Biserica Sfântul Gheorghe din Bascov, Cristina Spirescu le-a spus jurnaliştilor: "Am văzut materialele apărute în presă şi nu pot decât să vă mulţumesc! Ştiu că a fost iubită şi foarte populară, poate o parte dintre voi aţi şi cunoscut-o, dar nu pot vorbi prea mult acum. Durerea e prea mare. Vă rog să mă înţelegeţi şi pe mine!".

Văzută la Judecătoria Piteşti

Pe data de 23 octombrie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş a fost anunţat de Iulian Spirescu despre faptul că în dimineaţa de 22 octombrie, soţia sa, Cristina Spirescu, de 43 de ani din Piteşti, a plecat la serviciu şi nu s-a mai întors la domiciliu.În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că avocata a fost văzută pentru ultima dată în ziua dispariţiei, aproape de ora 11.00, la Judecătoria Piteşti. La momentul dispariţiei, femeia era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră, o bluză de culoare neagră, un pardesiu de culoare gri închis şi purta o geantă de umăr de stofă de culoare neagră.

S-a sinucis unde a făcut şedinţa foto?

În seara zilei de 26 octombrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pentru a scoate din mare un cadavru. Trupul neînsufleţit al persoanei a fost zărit în zona Modern, aproape de noua parcare. La scurt timp, mama constănţeanului Ionuţ Găzdaru, decedat în accidentul din data de 12 februarie, a recunoscut-o pe avocată. Ulterior, la Constanţa a venit şi Iulian Spirescu, care ieri a ridicat de la Morga Cimitirului Central trupul neînsufleţit al soţiei sale. Bărbatul a declarat că nu este singur că nevasta lui s-a sinucis, lăsând să se înţeleagă că aceasta ar fi putut fi ucisă. Conform unor surse neoficiale, zona în care pompierii militari au găsit trupul neînsufleţit al avocatei a fost scena unei şedinţe foto, eveniment susţinut în cadrul unei nunţi. Ironia face ca printre invitaţi să se numere şi Cristina Spirescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii