Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidentele zilei de 9 noiembrie

ro

11 Nov, 2011 01:00 757 Marime text

În urmă cu două zile, la ora 15.00, în localitatea Hârşova, Ionel M., de 54 ani, din localitate, a condus un autoturism pe strada Decebal şi ajungând la intersecţie cu strada Plantelor, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire", nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de Cătălin E., de 28 ani, din localitate. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Cătălin E.

La acelaşi moment, în judeţul Constanţa, Nicolae N., de 32 ani, din Constanţa, a condus un autotractor pe DN3, dinspre localitatea Cobadin către municipiul Constanţa şi ajungând la intersecţie cu strada Dorului, în localitatea Ciocârlia de Sus, efectuează viraj la stânga, nu se asigură corespunzător şi intră în coliziune cu un autobuz condus de Cristinel - Ştefan A., de 27 ani, din Mangalia, care se afla în depăşirea autotractorului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere din autobuz, respectiv Dumitra F., de 63 ani, din Constanţa.

La data de 9 noiembrie, ora 14.30 în municipiul Constanţa, George C., de 50 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe o alee de acces secundară şi ajungând la intersecţie cu bulevardul Aurel Vlaicu, nu respectă semnificaţia indicatorului „Oprire", nu acordă prioritate şi intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de Virgil G., de 40 ani, din Constanţa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei din cel de-al doilea autoturism, Doina G., de 37 ani.

Mai târziu, la ora 17.00, Neculai H., de 55 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Poporului şi ajungând în dreptul imobilului cu nr.8 surprinde şi accidentează pe Angelina C., de 85 ani, din Constanţa, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului a fost vătămată corporal uşor Angelina C.

La aceeaşi oră, Dorel-Gigel S., de 54 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe DC 86, dinspre Năvodari către Constanţa şi ajungând în dreptul Pensiunii „Alexandra" surprinde şi accidentează pe Nicolae L., de 77 ani, din Năvodari, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui Nicolae L.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii