Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Navală Română îşi schimbă parcul auto

ro

16 May, 2011 01:15 2281 Marime text

ANR_Autoritatea_navala_romana.jpgAutoritatea Navală Română organizează licitaţie pentru achiziţionarea a nouă autoturisme prin programul Rabla.

Potrivit anunţului 121216 /14-05-20, publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), participanţii trebuie să-şi depună ofertele până pe data de 30 iunie 2011, ora 16.00, la sediul autorităţii contractante, urmând ca şedinţa de deschidere a ofertelor să aibă loc în data de 11 iulie 2011, ora 18.00.

Valoarea estimată a contractului se ridică la 762.097 lei. „Avem nouă Dacii, fabricate în anul 2000, pe care trebuie să le schimbă. Vom cumpăra, prin programul Rabla, alte autoturisme. Deocamdată nu ştim ce marcă vor fi, pentru că totul depinde de preţul ofertelor pe care le vor primi", a explicat Paul Brânză, directorul Autorităţii Navale Române. Potrivit caietului de sarcini, ANR achiziţionează patru autoturisme de teren tip A, un autoturism de teren tip B şi patru autoturisme berline tip C. De asemenea, participanţii la licitaţie trebuie să aibă ca activităţi autorizate „comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare" şi „întreţinerea şi repararea autovehiculelor". Aceştia vor prezenta certificat de înmatriculare, certificatul emis de Oficiul Registrului Comerţului din care să rezulte activităţile autoritare, documente care atestă statutul de IMM. Cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani trebuie să fie de minim 1.400.000 lei, echivalentul a 341.470 de euro. Se va prezenta copie după bilanţul contabil la 31.12.2010, vizat şi înregistrat de organele competente. Ofertanţii vor mai prezenta şi o declaraţie privind lista principalelor furnizări de produse similare obiectului contractului pentru cele două tipuri de autoturisme (de teren şi berlina) efectuate în ultimii trei ani, conţinând cantităţi, perioade de livrare, beneficiari, precum şi recomandări din partea beneficiarilor nominalizaţi. Obligatoriu, furnizorii vor deţine unităţi de service în judeţele în care se livrează autoturismele sau în judeţele limitrofe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lucrator 16 May, 2011 11:37 dar cu salariile ce faceti,fiindca au ajuns de risul lumi,ba sintem extrabugetari ba sintem bugetari,singurul care a avut singe in trompeta a fost balan de la Apm care nu s-a atins de salariile oamenilor ba chiar le-a marit si le de prime de concediu si porc si miel.BRINZA cel mai slab inspector laANR din citi au fost.Concluzia este unanima la ANR CAPITANI,DORIM UN SEF FARA POLITICA care sa ne conduca cinstit nu cu subjugarea guvernului,o atentionez si pe d-na COVAL care se crede cea mai desteapta dintre toate .