Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uite cum se duc banii publici Calendarul gresit al lui Nicusor

ro

31 Aug, 2009 01:56 2400 Marime text
deschidere.jpgLa începutul anului, Consiliul Judeţean a comandat, cine ştie de unde, agende şi calendare de perete şi de birou, pentru protocol # Toate au fost corecte până am ajuns la luna august

Iniţiativa administraţiei judeţene conduse de preşedintele Nicuşor Constantinescu a dat greş, în acest an, cu suvenirurile oferite simpatizanţilor echipei pesediste aflate la conducerea Consiliului Judeţean Constanţa.

Chiar dacă materialele promoţionale sunt oferite gratuit de administraţia judeţeană, în acest an, calitatea acestora lasă de dorit, dacă ar fi să apreciem exactitatea informaţiilor care ne sunt transmise.

În calendarul pe 2009, datele lunilor august şi septembrie nu au nicio legătură cu realitatea. Greşelile legate de datele din cele două luni, august şi septembrie, le-am găsit, la momentul în care am rupt fila de iulie a calendarului. Nu am căutat nod în papură instituţiei în cauză, cum ar aprecia cei pe care probabil „i-am deranjat" cu dezbaterea problemei legate de responsabilul de materiale promoţionale oferite de CJC, ci doar am tras un semnal de alarmă în legătură cu modul în care sunt cheltuiţi banii publici. Dacă ar fi să ne luăm după ceea ce scrie în calendarul oferit de Consiliul Judeţean, atunci 1 august ar fi într-o marţi, iar luna ar avea 30 de zile. În realitate însă, luna august are 31 de zile, iar 1 august a picat într-o zi de sâmbătă. Şi luna septembrie se derulează după acelaşi scenariu. 1 septembrie este, potrivit datelor calendarului CJC, într-o zi de sâmbătă, când de fapt ar trebui să fie marţi.

calendar_august.jpgDe la CJC, tăcere

Chiar dacă am încercat să aflăm cine a avut în sarcină responsabilitatea de a verifica pe ce dă administraţia judeţeană banii, demersul a fost sortit eşecului. Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Moldovanu, ne-a declarat că nu ştie nimic despre acest subiect, însă se va interesa. Nici până acum, la patru zile de la solicitarea noastră, nu am aflat vreun răspuns. Probabil, nici nu are vreun răspuns, mai ales că de la începutul anului a trecut ceva vreme, iar lucrurile de acest gen, sunt prea puţin interesante.

Nu negăm faptul că CJC-ul ar fi avut intenţii bune în ceea ce priveşte inscripţionarea calendarelor cu marca proprie şi oferirea acestora instituţiilor ori persoanelor colaboratoare drept cadouri, însă materialele pe care sunt cheltuiţi bani publici, chiar dacă sunt justificaţi, ar trebui să transmită şi o informaţie corectă.

{mos_ri:calendar,nicusor constantinescu} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • codreanu 31 Aug, 2009 08:11 dar e bine ca v-ati rupt fila la sfarsitul lunii august. cumva pana acum a fost iulie pt voi ? de fapt s-au incurcat cele 2 luni august si septembrie.