Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu, albit şi ameninţător „Nu mă agăţ ca disperatul de funcţie"(audio)

ro

18 Feb, 2011 00:36 2372 Marime text
deschidere.jpgPreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a susţinut ieri, după conferinţa de inaugurare a lucrărilor de reabilitare a Muzeului Naţional de Istorie şi Arheologie, că nu s-a decis încă dacă va mai candida în 2012 pentru un nou mandat de şef al Consiliului Judeţean Constanţa

Adoptând poziţia pe care a luat-o, de câteva săptămâni încoace, prietenul şi colegul său roşu, Radu Mazăre, actualul şef al CJC a susţinut că va face şi el un sondaj să vadă dacă oamenii îl mai vor. „O să hotărască şi partidul. Nu depinde de Uniunea Social Liberală dacă voi mai candida. Depinde dacă mă vor oamenii şi cum voi sta în sondaj. Nu mă agăţ ca disperatul, această funcţie nu este cel mai important lucru din viaţa mea. Toate proiectele se fac cu multă trudă, eu am albit şi n-am decât 44 de ani. Părinţii mei au încă au părul negru", s-a plâns şeful de la judeţ, întrebat despre viitoarea sa posibilă candidatură la CJC la alegerile din 2012. În urmă cu puţin timp, şi primarul Mazăre a susţinut că, dacă nu are peste 60% din susţinerea constănţenilor, va ceda locul altui personaj cu mai multă popularitate şi susţinere.

Precizăm că Nicuşor Constantinescu este la al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • LOL 25 Feb, 2011 11:54 Dragi alegatori m-am hotarat , plec de pe functie dar (intotdeauna exista un dar) daca voi totusi ma vreti ma voi sacrifica sa fac multi bani pt acoliti si pt mine . ( si asa jandarmii nu reusesc sa m aaduca la proces .. ) Evident ca , daca nu te cheama Const. jandarmii te aduc legat pe branci la proces , dar pe "guitz" ...
  • GIXI 18 Feb, 2011 20:18 Baga si de la mine un vot IMPOTRIVA.
  • parintele 18 Feb, 2011 19:09 Dumnezeu da putere omului asupra altora pentru ai servi cu smerenie si nu pentru a se imbogati pe seama lor.Cand sufletul se va inalta spre vami ar fi bucuros sa dea de poamana toata averea castigata necinstit numai sa nu fie luat de diavoli dar...atunci va fi prea tarziu!
  • ipsse 18 Feb, 2011 17:17 bai nesimtitule,dupa ce ai distrus constanta ai nenorocit si cernavoda cu rasu si panarama aia de primarita care a ajuns si mare cantareta de opera alegesar praful si pulberea si de ea si de tine.
  • elena 18 Feb, 2011 10:49 ai albit ca noptile nu poti sa dormi la cat ai furat,la cat ai corupt in jurul tau,la ce cohorta de hoti ai creat dupa exemplul tau,ca daca erai cinstit dormeai linistit.
  • guest 18 Feb, 2011 10:03 Da plecati o data ca nu stim pe cine mai reprezentati,doar gasca voastra,ca pentru multa lume sunteti RUSINEA ORASULUI,grasi,nazi,furaciosi,ati corupt si mituit ,hranind o CARACATITA si va trebui sa platiti
  • Trahanache 18 Feb, 2011 09:52 Nicusor face figuratie. Nu pleaca el de la ciolan cu una cu doua. Si nu pe el trebuie sa-l plangem. Ca nu a albit pentru noi. A albit pentru el. Vreti un dictator pe plan local? Votati-l in continuare. Partea proasta e ca nici unul nu-i mai de soi. Dar omul asta depaseste limitele rationalului.
  • OLGA 18 Feb, 2011 09:08 SA TE AGATI DE CHILOTII FICEI CA DE ALTCEVA NU AI ,T-AI TRAS O CASA CA NEAM DE NEAMUL TAU NU A AVUT , DE UNDE AI FURAT ATATA SI TU SI PASTAIA LA POARTA ALBA CU VOI . SUCCESURI NOI DNA .
  • copilu 18 Feb, 2011 09:07 LITTLE BOY cu obraz de porc te-ai saturat de manarii.Te du la celula,ia si pe pitiponc,pe strutinsky si toata ceata de talhari.
  • amzaru carina 18 Feb, 2011 06:56 du-te la plimbare porcusorule..si las-ne..ca ne-ai mancat zilele!!! Si ia-l si pe fasole cu tine! dumnezeu sa va ierte!
  • gigi kent 18 Feb, 2011 01:42 dupa ce-ati facut matzu gros e normal sa va scapati in izmene, si tu si pastaia... nu v-ar fi rusine de constanteni
  • fara nume 18 Feb, 2011 01:18 va tremura kilotii si tie si lui mazare!!! va zornaie catusele pe la urechiuse!!!! akolo va e lokul,la puska.rie!!!!
  • Daniel 18 Feb, 2011 00:25 Ba umflatule, cum o sa lasi tu la altii placinta.