Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căpăţână şi ai lui... spaima Judeţeanului Se concesionează Spitalul?!

ro

28 Sep, 2010 00:00 2480 Marime text
deschidere_-_spitalul_judetean___.jpgManagementul SCJU intenţionează să modernizeze morga, un serviciu foarte atractiv pentru mulţi dintre investitorii din oraş

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă a decis concesionarea serviciului de producţie, distribuţie şi monitorizare oxigen medicinal.

Atribuirea contractului se va face în baza anumitor criterii, cum ar fi costul prestaţiei, valoarea investiţiei, valabilitatea proiectului propus de ofertant, care să răspundă cel mai bine nevoilor spitalului. Şi preţul nu este deloc de neglijat: 27.000.000 de lei fără TVA. Cu alte cuvinte... foarte mulţi bani, pentru această perioadă deloc favorabilă din punct de vedere financiar. Ofertele pot fi depuse până pe 20 octombrie a.c., ora 10.00, iar participanţii trebuie să prezintă în faţa comisiei de licitaţie, printre altele, bilanţul contabil pentru perioada 2007 - 2009, vizat şi înregistrat de organele competente, declaraţia privind cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani, dar şi o listă a serviciilor similare prestate în ultimii trei ani. Concesionarea acestui serviciu se înscrie pe o listă mai amplă, întocmită de conducerea Spitalului Judeţean şi, probabil, acum, de către Consiliul Judeţean Constanţa, cel în grija căruia se află cea mai mare unitate spitalicească din judeţ. În orice caz, putem nota paza, laboratorul şi alte servicii de prin Judeţean. Că doar, ce-a mers într-un mod zeci de ani, nu poate funcţiona aşa la nesfârşit, nu?! Tot în această perioadă s-a pus la cale şi concesionarea lucrărilor publice de renovare a secţiei de prosectură. Mai pe înţeles, managementul SCJU, în frunte cu şeful Dănuţ Căpăţânădan_capatana_007__1_.jpg, intenţionează să modernizeze morga, un serviciu foarte atractiv pentru mulţi dintre investitorii din oraş. Nu se spune însă dacă reparaţiile vor aduce după sine şi păstrarea prosecturii, sub oblăduirea aceluiaşi contract de concesiune. În orice caz, valoarea estimată pentru concesionarea serviciului de lucrări de reparaţii a fost estimată la 1.693.000 de lei, iar ofertele pot fi depuse până pe 19 octombrie a.c., ora 10.00. Evident, nu se ştie ce alte servicii vor primi acordul pentru concesionare şi este interesant de văzut cine vor fi cei care vor reuşi să pună mâna pe contractele de concesiune.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • kokutza 28 Sep, 2010 07:05 capatana, jos labele de pe spital !