Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Nicolae Matei are idei de la Londra

ro

23 Jul, 2011 00:00 1522 Marime text
3_Matei_Nicolae_Matei_06.jpgEdilul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, care a fost plecat timp de patru zile într-o delegaţie împreună cu nouă primari ai localităţilor cuprinse în Zona Metropolitană, la Londra, a venit din vizita de lucru cu mai multe idei pe care vrea să le pună în practică în oraşul pe care îl conduce.

Primarii au efectuat această deplasare la invitaţia Institutului European pentru Mediu şi Dezvoltare Durabilă, la Londra, în cadrul unui proiect pe teme de mediu şi absorbţia fondurilor europene. Alături de primarul Năvodariului au mai fost prezenţi primarii din Corbu - Marian Gălbinaşu, Agigea - Cristian Cîrjaliu, Techirghiol - Adrian Stan, Eforie - Ovidiu Brăiloiu, Murfatlar - Gheorghe Cojocaru, Mihail Kogălniceanu - Valer Iosif Mureşan, Cumpăna - Mariana Gâju.

Primarul Nicolae Matei ne-a declarat, la întoarcerea din delegaţie, că a rămas impresionat de cutumele pe care englezii le au, dar şi despre faptul că a putut vizita Palatul Parlamentului din capitala Marii Britanii în timpul şedinţelor care se desfăşurau, fără ca reprezentanţii Camera Reprezentanţilor şi Camera Lorzilor să se simtă stingheriţi.

Matei a plecat din Marea Britanie şi cu o idee pe care vrea să o pună în practică în perioada următoare în oraşul pe care îl conduce: „În Londra toate semnele de circulaţie sunt iluminate suplimentar, din interior, astfel încât, pe timpul nopţii, acestea să fie mai uşor de observat. Le spun năvodărenilor că aşa ceva vor vedea cât de curând în oraşul lor"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii