Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Matei face modificări în aparatul administrativ

ro

08 Sep, 2011 00:00 1525 Marime text
navodari_-_Nicolae_Matei.jpgDacă în unele oraşe din ţară administraţiile locale au decis să suspende efectuarea căsătoriilor în week-end dat fiind faptul că orele suplimentare efectuate de ofiţerii de stare civilă nu mai erau plătite, acest spor fiind retras, mai sunt autorităţi locale care, cu eforturi, au decis să încheie cununii şi la sfârşit de săptămână.

Un astfel de caz întâlnim la Năvodari, şi asta în condiţiile în care două dintre angajatele de la Starea Civilă au fost mutate în aparatul administrativ central, iar la Casa Căsătoriilor vor merge alte trei persoane ce urmează să preia această activitate. Au fost mutate Ştefania Mitran, care va ocupa un post în cadrul Biroului Juridic din administraţia Năvodari, iar Rodica Petcu, ofiţerul de stare civilă, a fost mutată la Evidenţa Domeniului Public şi Privat pentru o perioadă de şase luni.

În ceea ce priveşte căsătoriile care se vor desfăşura şi în week-end la Năvodari, primarul Nicolae Matei spune că astfel vrea să vină în întâmpinarea celor care sunt obligaţi de circumstanţe să-şi unească destinele doar de luni până vineri. „Administraţia oraşului Năvodari lucrează în sprijinul cetăţenilor, vine să-i ajute să-şi desfăşoare activităţile zilnice în timp real, cu profesionalism. Fiecare acţiune a noastră se află în strânsă legătură cu această strategie şi de aceea am operat unele modificări la biroul „Evidenţa Populaţiei" din oraşul Năvodari. Ţin să precizez că, la Năvodari, tinerii care doresc să se căsătorească o pot face şi la sfârşit de săptămână, şi nu doar de luni până vineri, aşa cum ştiu că este programul în alte localităţi", susţine primarul Nicolae Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii