Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O mie de constănţeni au votat pe www.ziuadeconstanta.ro pentru soarta Cazinoului

ro

19 Jul, 2011 00:11 1540 Marime text

sondaj.jpgÎn urmă cu o săptămână, la şedinţa de Consiliu Local Municipal, subiectul legat de vânzarea Cazinoului Constanţa a suscitat discuţii aprinse cu atât mai mult cu cât, acolo, a fost şi liderul PDL Constanţa, Gigi Chiru. La acel moment, primarul Radu Mazăre, împreună cu aleşii locali, au stabilit să se realizeze în rândurile constănţenilor un sondaj de opinie, pentru a se vedea care este opţiunea lor. Înainte ca edilul Radu Mazăre să dea drumul pe site-ul primăriei la sondaj, pe site-ul ziarului nostru a fost postat un sondaj cu aceeaşi temă: vânzarea Cazinoului.

sondaj_Cazinoul_Costanta.jpgÎntrebarea la care au răspuns, până ieri, în jurul prânzului, 1.000 de cititori, suna astfel: „Radu Mazăre vrea să facă un sondaj pe tema vânzării Cazinoului. În sprijinul iniţiativei sale, vă întrebăm: Sunteţi de acord cu înstrăinarea simbolului Constanţei?". Cititorii au avut de răspuns DA sau NU cu precizarea că, de la acelaşi calculator, nu se putea vota de două ori. La aproape o săptămână de când pe site-ul nostru a fost postat sondajul, 1.000 de cititori au răspuns mesajului. Un procent de 34% dintre repondenţi susţin că sunt de acord cu vânzarea cazinoului, în vreme ce 66% dintre aceştia spun că vor ca emblema Constanţei să fie înstrăinată şi renovată cu ajutorul unui investitor privat.

Menţionăm că sondajul va rămâne pe pagina de Internet www.ziuadeconstanta.ro, unde vă şi aşteptăm să votaţi, până când se va stabili şi la primărie ce se va face cu simbolul oraşului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii