Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O altă găselniţă a CJC, Centrul de Excelenţă Tomis

ro

02 Sep, 2011 00:00 1483 Marime text
cap_4.jpgÎn fond, centrul cu nume pompos nu este nimic altceva decât Centrul de informare turistică despre care se vorbea de ceva vreme că va fi ridicat undeva în Piaţa Ovidiu. În urma discuţiilor autorităţilor judeţene cu ministrul MDRT, Elena Udrea, s-a decis ca această clădire să fie construită astfel încât să se încadreze în specificul local.

Consiliul Judeţean Constanţa a scos la licitaţie zilele trecute un contract interesant pentru întocmirea de studii şi documentaţii tehnice necesare realizării obiectivului „Centru de excelenţă Tomis", pentru care este dispus să achite un maxim de 385.000 de lei fără TVA. Ofertele sunt aşteptate până pe 13 septembrie, ora 10.00, deschiderea acestora urmând a avea loc în aceeaşi zi, de la ora 11.00. Agenţii economice trebuie să ataşeze la ofertă şi o garanţie de participare de 5.000 de lei.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al CJC, Cristian Moldovanu, Centrul de informare cetăţeni urmează a se ridica undeva pe strada Nicolae Titulescu, în apropierea unui fost sediu al Primăriei Constanţa. „Se vor demola câţiva pereţi şi se va face o construcţie nouă".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii