Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Stavrositu are cei mai mulţi prieteni Cum sunt văzuţi parlamentarii constănţeni pe Facebook (documente)

ro

10 Sep, 2011 01:16 2443 Marime text
02_FB_Maria_Stavrositu.jpgPentru că au nevoie de notorietate, parlamentarii constănţeni, fie ei senatori sau deputaţi, şi-au făcut aproape toţi profil pe Facebook, reţeaua de socializare cu cei mai mulţi utilizatori la acest moment.

Dintre cei patru senatori constănţeni, doar liberalul Puiu Haşotti şi Mircea Banias au fie pagină personală, fie profil pe Facebook. Haşotti a adunat de la momentul când şi- făcut profil doar 44 de Like-uri, ceea ce înseamnă că popularitatea sa nu este prea mare, în vreme ce Banias este mult mai activ, având 343 de prieteni. În ceea ce-i priveşte pe deputaţi, cel mai prost la capitolul pagină pe Facebook stau liberalii, Gheorghe Dragomir şi Mihai Lupu neavând astfel de profiluri. Cei mai „dotaţi" sunt social-democraţii, cu excepţia Manuelei Mitrea şi a lui Matei Brătianu, care nu deţin nici pagină personală, nici profil. În ordinea colegiilor pe care le deţin, primul deţinător de profil este Eduard Martin, care este foarte activ, dat fiind faptul că are nu mai puţin de 1.078 de prieteni, aproape zilnic postând câte ceva pe pagina sa. Şi deputatul Antonella Marinescu este mereu prezentă pe Facebook, postând numeroase fotografii din vacanţele exotice în care merge cu familia sa.

Dintre cei trei deputaţi PDL, Maria Stavrositu, Zanfir Iorguş şi Constantin Chirilă, doar primii doi au pagini pe acest site de socializare. Stavrositu are cei mai mulţi prieteni dintre toţi parlamentarii constănţeni, nici mai mult, nici mai puţin de 3.075. Zanfir Iorguş nu are decât patru like-uri de la cei care i-au vizualizat profilul. În schimb, parlamentarul UDTTMR, Amet Aledin, are şase admiratori, iar colegul său care reprezintă minoritatea UDTR, Ibram Iusein, doar unul.

Cu alte cuvinte, cei 12 deputaţi şi cei patru senatori nu sunt foarte preocupaţi de imaginea pe care ar putea să şi-o promoveze prin intermediul acestui portal, însă nu este exclus să vedem schimbări semnificative imediat ce se va apropia perioada de precampanie electorală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii