Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La trei luni de la atribuire, a apărut anunţul în SEAP Primăria Cumpăna a dat contractul pentru realizarea unui parc cu spaţii verzi

ro

14 Jul, 2011 01:39 1268 Marime text
Contractul atribuit de Primăria comunei Cumpăna în luna mai a acestui an privind realizarea unui parc cu spaţii verzi în localitate, pe locul actualului parc de agrement, a fost publicat abia ieri pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice. Aşa cum se precizează în anunţ, contractul a fost predat contra sumei de 700.962,09 de lei, fără TVA, unei firme din Bucureşti, Garden Center Grup SRL.

Firma câştigătoare a mai derulat în judeţ un singur contract de acest gen, atribuit în 2010 de către Primăria Poarta Albă, unde firma bucureşteană a realizat o bază sportivă cu teren de fotbal omologabil tip 1, la acea vreme, contra sumei de 1.361.862 de lei, fără TVA. Garden Center Grup S.R.L fost singura care şi-a depus oferta până la data limită. Societatea are vechime pe piaţa de profil de aproape zece ani şi îl are ca singur administrator şi asociat pe Ion Olteanu şi are ca obiect principal de activitate - cultivarea plantelor nepermanente şi cultivarea plantelor pentru înmulţire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii