Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă o zi cu scandal Mincă a încercat să cucerească Primăria cu executorul (galerie foto)

ro

08 Dec, 2011 01:00 1598 Marime text

cap_6.jpgViceprimarul Ion Mincă a avut încă o tentativă de a intra în Primăria Mangalia. Nici de această dată sorţii nu au fost de partea conservatorului, care a reuşit să dea năvală în „tranşeea inamică", însă... a făcut-o cam degeaba.

Odată pătruns în sediul Primăriei, Mincă nu a putut pune mâna pe anumite acte sau pe ştampilele municipiului. Nici Constantin Filimon, fostul viceprimar, sau vicele ales de Consiliul Local, Sorin Andrei, nu au dat detalii despre locul în care au fost puse sau duse parafele. Evident, nici Claudiu Tusac, primarul eliberat din funcţie al Mangaliei nu a dat vreun indiciu.

mangalia_-_primaria_Mangalia.jpg

„Joaca" din sudul litoralului a devenit cu atât mai periculoasă, din moment ce s-a ajuns la promisiuni, dar şi la „trageri de urechi". Într-o conferinţă de presă organizată ad-hoc, Tusac a promis că, dacă va pierde procesul cu Prefectura, referitor la eliberarea sa din funcţie, va demisiona şi din PSD, va renunţa la cariera politică şi nu va mai candida pentru nicio funcţie. Însă are pretenţia ca, dacă la rândul său prefectul Claudiu-Iorga Palaz păţeşte acelaşi lucru (n.r. - pierde procesul), să renunţe la scaunul pe care îl ocupă acum. În ceea ce îl priveşte pe Ion Mincă, Tusac nu a fost la fel de vehement precum adversarul său (Mincă i-a adus numeroase acuze), dând „vina" pe alianţa politică în care sunt parteneri. Aşadar, se pare că USL-ul contează pentru PSD-işti, care au reuşit să-şi tempereze oamenii de la Mangalia, pe Claudiu Tusac, Constantin Filimon şi Sorin Andrei, în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de alianţă, conservatorul Ion Mincă. Mai mult, Tusac nu s-a sfiit să îl invite pe conservator alături de el şi de ceilalţi doi... viceprimari. Până ce ordinea va pune stăpânire pe Mangalia, oamenii sunt nemulţumiţi, iar singurul „aliat" le este frigul din case.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii