Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dănuţ Culeţu, la ceas aniversar

ro

16 Sep, 2011 01:00 1845 Marime text
cap_7.jpgFost şef al organizaţiei municipale a PNL Constanţa şi fost prefect din 2005 până în 2009, Dănuţ Culeţu îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Fostul reprezentant al Guvernului PNL în teritoriu împlineşte astăzi 56 de ani.

Chiar dacă la acest moment nu mai face politică şi nici nu a mai fost văzut în cercurile liberalilor după ruptura ce s-a produs după alegerile de la PNL municipiu, Culeţu a apărut în peisajul democrat-liberalilor în urmă cu o lună, de Sărbătoarea Sfintei Marii, la o masă pe care pedeliştii constănţeni au dat-o pentru cei 200 de foşti liberali pensionari care au trecut la PDL. Culeţu a infirmat atunci că ar avea gânduri de trecere la alt partid.

Înainte de a ajunge în fruntea judeţului, Culeţu a activat ca manager în mediul bancar, la ING Bank NV Constanţa, la BRD Sucursala Constanţa şi la Agenţia Cernavodă, iar în perioada de dinainte de 1989 a fost ofiţer cont la Banca Română de Investiţii. În 2008 s-a înscris la doctorat la Cibernetică şi Statistică Economică şi a făcut numeroase cursuri de perfecţionare în administraţia publică şi de management bancar în Canada, Olanda şi Polonia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii