Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contracte şi de la CJC O firmă din Cogealac face proiectul pentru „Parcul Seniorilor"

ro

18 Jul, 2011 00:00 2357 Marime text
parc_seniori_-_caminul_de_batrani_18.jpgPrimul dintre contractele atribuite de Primăria Constanţa pentru realizarea proiectului „Parcul Seniorilor", cel referitor la „Elaborare documentaţie tehnico-economică necesară accesării POR Axa 1 pentru proiectul Parcul Seniorilor (PT, Documentaţie PAC, DDE, CS lucrări) a fost atribuit unei firme din Cogealac, SC Cromo Advertising SRL, din Cogealac. Administratorul societăţii, Mihaela Bobe, a fost diriginte de şantier pentru lucrarea realizată la noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa inaugurată în urmă cu câteva luni.

Proiectul „Parcul Seniorilor" vizează, de fapt, extinderea Căminului pentru Persoane Vârstnice cu un corp nou, faţă de cel existent, care va avea un regim de înălţime P+2. Clădirea este realizată pentru a avea funcţiuni de recreere şi este destinată celor peste 100 de bătrâni care locuiesc în cămin. Chiar dacă autoritatea locală, care este autoritatea contractantă, a alocat acestei etape a investiţiei suma de 48.387,1 lei, contractul a fost predat pentru 46.000 de lei. Singura firmă participantă la licitaţie care şi-a depus oferta până la data limită, SC Cromo Advertising SRL, a fost declarată câştigătoare.

De apreciat că societatea apare ca având un singur angajat, maximul fiind în 2009, de doi angajaţi. Societatea are ca obiect de activitate principal „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea".

Firma îi are ca asociaţi pe Laura Doina Marin, cu 25% din părţile sociale, şi pe Mihaela Bobe cu 75%, aceasta îndeplinind şi funcţia de administrator al societăţii. Firma are deschis un punct de lucru în Bucureşti, în incinta Complexului Monaco Towers, sediu pe care îl deţine conform unui contract de vânzare - cumpărare din 25.06.2009. Sediul principal din Cogealac are prevăzută ca dată de expirare 1 ianuarie 2100.

Pe lângă acest contract luat de la primărie, firma a lucrat şi cu Consiliul Judeţean Constanţa de la care a realizat studiile de fezabilitate printre care cel referitor la reabilitarea infrastructurii, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea ambulatoriului din cadrul SCJU - Policlinica nr. 2 în 2008.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii