Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se discută azi la şedinţa CLM Năvodari Primarul Matei premiază sportivii medaliaţi la Campionatul Naţional de Tineret la box (document)

ro

15 Sep, 2011 01:00 1157 Marime text
În şedinţa de Consiliu Local Năvodari programată să aibă loc astăzi, de la ora 17.00, consilierii vor supune dezbaterii un număr de 33 de proiecte importante pentru comunitatea locală.

Printre cele mai importante proiecte pe care aleşii le vor supune dezbaterii se află cele referitoare la repartizarea mobilierului pentru şcolile generale din oraşul Năvodari, dar şi un proiect de hotărâre cu privire la vânzarea prin licitaţie publică a imobilelor construite la mansardele blocurilor CONSIR, USAS şi LEGMAS, situate în Năvodari, strada Mării, plus mai multe proiecte legate de concesionarea unor suprafeţe de teren din Năvodari, prin licitaţii publice ce urmează a avea loc. Autorităţile locale se vor pune de acord cu atribuirea în folosinţă gratuită a unui spaţiu în suprafaţă de 87,85 mp, situat în Năvodari, strada Mării nr. 2, Clădirea nr. 27, lot 1, ce va fi folosit de către Fundaţia Romanian Angel Appeal.

Practic, aici se va realiza un Centru de consiliere şi asistenţă specializată pentru copiii cu autism din oraşul Năvodari, transportul pentru cei 15 copii din localitate care au tulburări din spectrul autism la Constanţa pentru terapie specializată fiind un efort extraordinar. De altfel, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Fundaţia Romanian Angel Appeal a şi invitat Primăria Năvodari să fie parteneră în acest proiect ce beneficiază şi de cofinanţare din partea Fondului Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Responsabilitatea primăriei în acest caz este doar aceea de a preda acest sediu, de a încheia contractul de comodat şi de a suporta cheltuielile legate de plata utilităţilor aferente acestui spaţiu pe toată perioada funcţionării Centrului de consiliere şi asistenţă a persoanelor cu TSA.

În plus, se vor aproba PUZ-urile preliminarii pentru lotizare Insulă Ada şi a cartierului Midia. În plus, se va modifica şi completa Actul Constitutiv al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL şi se va supune dezbaterii şi aprobării Regulamentul de funcţionare al serviciului de termoficare în oraşul Năvodari. Astfel, la obiectul de activitate al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL se vor adăuga codurile CAEN care fac referire la administrarea imobilelor pe bază de tarif sau contract (6832), extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei de construcţii, a celei calcaroase, ghipsului, cretei şi ardeziei (0811) şi extracţia pietrişului şi nisipului, a argilei şi caolinului (0812).

Premii în bani

Nu în ultimul rând, primarul Nicolae Matei, iniţiatorul aceste proiecte, va cere acordul consilierilor săi pentru a-i premia pe sportivii de la Clubul Sportiv Năvodari - Secţia box, medaliaţi la Campionatul Naţional desfăşurat la Craiova în perioada 22 - 29 mai a.c. Cinci sportivi care au primit medalii de aur şi de argint, dar şi antrenorul vor fi premiaţi cu diferite sume de bani de către administraţia locală. Astfel, campionul naţional Petrică Stoian, care a câştigat medalia de aur la categoria 48 de kg, va primi suma de 2.000 de lei, Mircea Bărăscu, vicecampionul medaliat cu argint la categoria 60 de kg - 1.500 de lei, Alperen Akebal - vicecampion medaliat cu argint la categoria 66 kg, suma de 1.500 de lei, iar antrenorul Ferodin Abladin, tot 1.500 de lei.

Sportivii afiliaţi la Clubul Sportiv Năvodari au fost medaliaţi în cadrul Campionatului Naţional de Tineret desfăşurat la Craiova în perioada 22 - 29 mai a.c.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii