Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Independentei marcata fastuos la Constanta (galerie foto)

ro

10 May, 2010 02:43 1818 Marime text
depunere_coroane.jpgIeri, majoritatea oficialităţilor locale au participat la ceremonialul de depunere de coroane, jerbe si buchete de flori la Monumentul închinat Războiului de Independenţă de la 1877 din parcul Casei de Cultură Constanţa, cu ocazia sărbătoririi Zilei Independenţei de Stat a României şi a Zilei Victoriei.

Într-un cadrul mult mai lărgit faţă de alţi ani, aproape toţi reprezentanţii instituţiilor deconcentrate din municipiu, reprezentanţi ai partidelor parlamentare, deputaţi şi senatori constănţeni au depus zeci de coroane de flori în memoria celor care au luptat pentru apărarea patriei.

De pe lista celor care şi-au făcut remarcată prezenţa la ceremonia de depunere s-au remarcat consulul General al Republicii Populare Chineze la Constanţa, Wang Tieshan, Victor Demin, Consulul Federaţiei Ruse la Constanţa, Prefectul Judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, deputatul PDL Constantin Chirilă, Amet Aledin - UDTTMR, senatorul PDL Mircea Banias, dar şi generali în rezervă şi activi din cadrul Forţelor Navale Române şi a Armatei. „Cine îşi uită eroii nu merită să trăiască. Nu trebuie să ne uităm eroii neamului, fără ei nu am mai fi fost ceea ce suntem astăzi. Faptul că a fost atâta lume aici demonstrează că noi, românii, nu ne-am uitat nici trecutul şi nici eroii", a precizat la final prefectul judeţului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii