Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce prieteni avea Studentul Răzvan Bebe Olteanu a fost condus pe ultimul drum (galerie foto)

ro

11 Mar, 2011 01:39 5198 Marime text
cap_3.jpgRudele îndurerate şi zeci de prieteni şi colegi de la Universitatea Maritimă din Constanţa l-au condus ieri pe ultimul drum pe sportivul Răzvan Olteanu, care a decedat luni seara, la doar 19 ani, în urma unui stop cardiac.

Ieri dimineaţă, colegii şi prietenii s-au adunat în faţa capelei de la Casa Albastră, unde fusese depus trupul prietenului lor, pentru a-şi lua rămas bun pentru ultima dată de la cel pe care îl numeau Bebe. Sute de buchete de flori şi coroane au fost depuse în jurul sicriului în care îşi va dormi somnul de veci tânărul. "Unde te duci, dragul mamei...", repeta răpusă de durere mama lui Răzvan.

student_-_inmormantare_2.jpgSlujba de înmormântare a fost oficiată la biserica Cimitirului Central Cuvioasa Paraschiva. După slujba religioasă, Răzvan Olteanu a fost înmormântat la Cimitirul Central. De la înmormântare a lipsit tatăl tânărului, care este plecat în voiaj. "Ne pare rău că a plecat dintre noi atât de devreme. Avea viaţa înainte şi avea multe planuri, dar iată că a avut altă soartă. Condoleanţe familiei îndurerate", ne-a spus Alex, un fost coleg de facultate. Printre cei care l-au condus pe ultimul drum pe Răzvan era şi Adrian Lotreanu, fiul fostului şef al Secţiei 1 de Poliţie din Constanţa, comisarul-şef Dumitru Lotreanu. În memoria lui Răzvan Olteanu, prietenii au postat un filmuleţ pe siteul youtube.com, în care acesta este prezentat ca un tânăr care a iubit mult viaţa. Reamintim că multiplul campion naţional şi balcanic la judo şi ju jitsu, constănţeanul Răzvan Olteanu, a trecut în nefiinţă luni seara, în urma unui stop cardiac. Tânărul era dublu campion balcanic, era pe locul patru la Europene la juniori şi în lotul naţional pentru seniori. "Răzvan era un sportiv foarte bun. El a crescut sub ochii mei. Până a intra la liceu, familia lui a locuit la Buzău. Răzvan, care venea la Constanţa în fiecare vară, frecventa clubul sportiv de la Academia Navală. Când a intrat în liceu, s-a mutat cu părinţii la Constanţa şi a continuat să se antreneze la noi", a declarat George Ungureanu, antrenorul de la clubul sportiv "Marina Academiei Navale" din cadrul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân". Răzvan era student în anul I la Universitatea Maritimă Constanţa, la Facultatea de Navigaţie, Transport Maritim şi Fluvial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Victor Datcu 11 Mar, 2011 18:11 Dumnezeu sa te aibe in paza Razvane.Nu te vom uita,vei ramane mereu in inimile noastre.Condoleante familiei.
  • Adriana Cristea 11 Mar, 2011 17:27 Dumnezeu să-l odihnească, iar familiei să-i dea tăria să treacă prin această grea incercare.
  • fara nume 11 Mar, 2011 06:40 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.