Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupa liceului „Ovidius", în finala StreetDance (galerie foto)

ro

07 Mar, 2011 01:32 2785 Marime text
cap_3.jpgDupă zile întregi de antrenamente epuizante şi emoţii, trupa de dans „Street Motion" de la Liceul Teoretic „Ovidius" va merge la finala concursului Cupa Liceelor la StreetDance, care va avea loc la Bucureşti.

Trupa de dans „Street Motion", formată din şapte elevi ai liceului „Ovidius" (doi băieţi şi cinci fete), plus un invitat, s-au clasat vineri pe locul I la ultima fază a preselecţiei judeţene pentru concursul Cupa Liceelor la StreetDance. Adolescenţii susţin că munca lor a meritat şi că sunt fericiţi că vor participa la marea finală a concursului.

Ovidius_elevi_ovidius3.jpgLa prima preselecţie, care a avut loc pe 26 februarie, tinerii de la „Ovidius" au obţinut locul al III-lea. De aceea au muncit şi câte cinci ore pe zi, ca să reuşească să se claseze pe locul I la ultima preselecţie judeţeană, care a avut loc pe 4 martie. „Ne-am antrenat zi de zi, de la ora 10 dimineaţa până la ora 15.00. Pentru ultima preselecţie am avut de pregătit un colaj propriu. Noi am ales ca şi temă Japonia. Am avut emoţii, dar ele ne-au fost răsplătite", ne-a povestit Natalia Mocanu, elevă în clasa a XI-a. Colegii ei din trupa de dans: Roxana Dumitru, Ioana Burghilă, Andreea Mărgineanu, Paul Sebastian Toma, Alexandru Crîjman, Sorin Radoglu şi Florentina Munteanu sunt fericiţi de reuşita lor şi speră să aibă acelaşi succes şi la marea finală, care va avea loc pe 12 martie. „Vom merge cu acelaşi colaj, Japonia. De aceea, până pe 12 martie avem timp să ne desăvârşim mişcările şi tehnicile", ne-a mai spus Natalia. „Sunt alături de ei în tot ce fac. Elevii mei au vrut să demonstreze tuturor că sunt buni atât la învăţătură, cât şi la dans", a declarat diriginta Anica Tudor. Reamintim că pe 4 martie a avut loc ultima preselecţie judeţeană pentru finala naţională a concursului Cupa Liceelor la StreetDance, care va avea loc la Bucureşti, pe 12 martie, la Princess Club. În urma competiţiei de vineri, clasamentul trupelor din liceele constănţene arată astfel: locul I - liceul „Ovidius", locul II - liceul „Decebal" şi locul III - liceul „Mihai Eminescu". La preselecţie au mai participat şi trupele de dans de la liceele „Carmen Silva" din Eforie Sud, „Callatis" din Mangalia, „Traian", „Carol I" şi „I. G. Duca". Premiile în bani la etapa naţională a concursului Cupa Liceelor la StreetDance se ridică la aproximativ 2.650 de euro. Locul I va câştiga 900 de euro. Pe lângă bani, câştigătorii vor primi produse şi servicii oferite de sponsori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii