Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţul procuroarei Scăeţeanu, angajatul co-inculpatului lui Mazăre (documente)

ro

14 Oct, 2010 00:00 5916 Marime text
sotul procuroarei scaeteanu angajatul co inculpatului lui mazare documente 77634 302165
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • michel 14 Oct, 2010 11:57 nimeni nu sufla o vorba de frica atita timp cit la conducerea parhetului tribunalului se afla amanta lui deliorga florea adina si clanul ei. o fata tinara care a luat examenul ca adjuncta nu afost lasata sa faca ordine in parchet si ptr. ca incomoda mafia deliorga p[rin csm a terminat-o. de asta vrea deliorga in continuare la csm ca sa poata tine in mina coruptia din constanta.
  • mara 14 Oct, 2010 11:49 mafiotii se aseamana.nu va mirati ptr,ca si scaieteanu face parte bdin familia florea adina -deliorga .de ce credeti ca deliorga vrea un nou mandat la csm? ca sa tina spatele la toata afacerea familiei.el stie ca daca nu va fi ales este terminat.
  • justice 14 Oct, 2010 08:00 si csm e o structura de tip mafiot care tolereaza mafia gulerelor albe- ceausescu e mic copil pe linga deliorga cu dosra de coruptie la dna care l a angajat pe avocatul mafiei teodor nita dupa ce a fost dat afara de 2 ori din magistratura-ca judecator si procuror? ce face ue? sotia lui nita a nita data afara din magistratura acum vicepresedinte tribunal-o amanat devine sefa la parchet-la 20 metri de parchet clanul bucurestenii paceali si bairam pe str olteniei 5 fac trafic minore droguri arme sub nasul politiei coruptie peste tot-se dau spagi mari de la catana rapotan vizitiu pisica ispir-bariera abator caraiman bariera a vlaicu ,lazu in fata la crima organizata-ce face dna cu acesti magistrati ? la constanta nu e unul arestat-daniel morar ai auzit de coruptia din justitie politie la constanta? in caz nistor fraude bancare-dosra facut se nita teodor procuror avocati fratii judecator sotia a nita?deliorga unchiul lui palaz care ca jurist al primarului mihaiesi nu se prezenta la 2 termene si dadae mafiei make case