Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când ies la pensie procurorii Belu şi Scăeţeanu, din Parchetul Tribunalului

ro

22 Jan, 2020 00:00 1815 Marime text

Veşti bune pentru procurorii Laura Belu şi Corina Mihaela Scăeţeanu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat solicitările transmise de cei doi magistraţi pentru eliberarea din funcţie, prin pensionare.
 
În şedinţa de ieri a Secţiei pentru procurori, membrii CSM au decis să înainteze preşedintelui României propunerile privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a magistraţilor Laura Belu şi, respectiv Corina Mihaela Scăeţeanu. Propunerile de eliberare din funcţie, prin pensionare, sunt valabile în cazul ambilor procurori începând cu data de 30 ianuarie 2020.
 
După analizarea propunerilor, preşedintele României va semna decretele privind eliberarea din funcţia de procuror, prin pensionare, pentru cei doi magistraţi constănţeni. Aşa cum arătam în ediţiile anterioare, magistratul Laura Belu a deţinut funcţia de procuror şef Secţie Urmărire Penală, în cadrul Parchetului Tribunalului Constanţa.
 
Procurorul Corina Mihaela Scăeţeanu, fost şef al Secţiei Maritim Fluvial din acelaşi parchet, a candidat, în 2010, la funcţia de prim-procuror al unităţii de anchetă, însă fără succes.
 
Citeşte şi:
 
CSM şi-a dat acordul Un procuror din Constanţa ar putea fi ales investigator al Grupului Banca Mondială
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii