Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solutie pentru decongestionarea traficului in zona Carrefour

ro

08 Dec, 2009 00:34 1809 Marime text
drum_dn2a.jpgConsilierii locali vor vota în şedinţa ordinară de mâine, proiectul privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului de investiţii „subtraversare DN2A şi sistematizare accese", precum şi a indicatorilor tehnico-economici în faza de studiu de fezabilitate.

Proiectul HCLM arată că proiectul are o valoare estimativă de 5 646 de mii de euro cu TVA şi că suma va fi asigurată integral de către Carrefour România SA şi Metropolis Investiţii Imobiliare SRL. Motivul invocat în raportul proiectului de hotărâre pentru realizarea investiţiei este traficul mare de pe DN2A, mai ales în zona de Sud - Vest, în apropierea intersecţiei cu bulevardul Tomis, în special în perioada estivală.

 intersectie_carrefour_(1).jpg

„Pentru a se preîntâmpina blocajele în dreptul accesului la centrul comercial supermarket Carrefour şi Bricostore s-a considerat oportun ca la km 204+700 să se realizeze un pasaj rutier, cu subtraversarea DN2A şi bretele de legătură, pentru a putea asigura relaţii pe toate direcţiile de deplasare", se arată în documentaţia ataşată proiectului HCLM.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii