Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută firmă pentru evaluarea spaţiilor comerciale din administrarea CLM

ro

27 Nov, 2010 01:57 1043 Marime text
Municipalitatea constănţeană a dat zvon pe SEAP că este în căutarea unei firme care să evalueze spaţiile comerciale proprietate privată a statului şi a celor de prestări servicii aflate în administrarea Consiliului Local al municipiului Constanta sau în patrimoniul regiilor autonome de interes local.

Primăria declară că este dispusă să achite nici mai mult, nici mai puţin de 23.163,23 de lei pentru acest contract, pe care firma care va fi declarată câştigătoare îl va presta pe durata a doi ani.

Pentru depunerea ofertelor, societăţile mai au timp până pe 14 decembrie, ora 10.00, şedinţa de deschidere a ofertelor urmând a avea loc în aceeaşi zi, cu începere de la ora 12.00, la sediul primăriei, de pe bulevardul Tomis.

Potrivit documentaţiei de atribuire, proprietăţile imobiliare supuse evaluării vor fi compuse din spaţii comerciale (prestări servicii) şi teren, spaţii comerciale (prestări servicii) fără teren, iar acolo unde este cazul se va evidenţia valoarea investiţiilor efectuate de către utilizator. Cât priveşte tariful solicitat de autoritatea contractantă pentru elaborarea ofertei, acesta este în funcţie de suprafaţa desfăşurată a clădirii - în cazul evaluării teren + construcţie cu sau fără deducerea investiţiei sau numai pentru suprafaţa desfăşurată a construcţiei - în cazul evaluării numai a clădirii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii