Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP va cumpara prin licitatie pneuri si piese de schimb

ro

01 Jun, 2010 03:36 909 Marime text
Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa are nevoie de piese de schimb şi cauciucuri pentru utilaje.

Instituţia subordonată Consiliului Judeţean intenţionează să organizeze trei proceduri de achiziţie în acest sens. Din anunţul de intenţie publicat pe 28 mai aflăm că RAJDP vrea să cumpere „Piese pentru utilaje de exploatare minieră şi în carieră şi piese pentru maşini de construcţii", valoarea estimată a contractului fiind de 149.495 lei. Potrivit anunţului publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este 25 iunie.

Dintr-un anunţ similar, apărut în aceeaşi zi, aflăm că RAJDP are nevoie şi de cauciucuri. În vederea furnizării de pneuri pentru utilaje şi autovehicule, de sarcină mică şi mare, RAJDP este gata să plătească 263.194 lei. Procedurile de adjudecare ar urma să înceapă, potrivit anunţului publicat în SEAP, pe 2 iulie.

Regia mai este interesată să cumpere „Piese de rezervă pentru vehiculele destinate transportului de mărfuri, camionete şi automobile". Potrivit anunţului publicat în SEAP pe 27 mai, valoarea estimată a contractului este de 143.224 lei. Data programată pentru demararea procedurilor de adjudecare este 21 iunie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii