Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAEDPP dă aproape trei miliarde pe curăţenia pieţelor, în şase luni

ro

30 Jun, 2011 00:00 1349 Marime text
Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Judeţean Constanţa, condusă de Radu Babuş, se pregăteşte să contracteze servicii de curăţenie şi igienizare.

Potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), este vorba despre „Servicii de curăţenie şi întreţinere curentă a clădirilor, platourilor pieţelor şi a aleilor pietonale". Valoarea estimată a contractului pus la bătaie de RAEDPP este de 282.310 lei fără TVA, adică de peste 2,8 miliarde de lei vechi, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Potrivit SEAP, deschiderea ofertelor pentru acest contract de servicii este programată să aibă loc pe 8 iulie, începând cu ora 13.00, la sediul RAEDPP din strada Răscoala din 1907 nr. 4, adică la Direcţia Pieţe, Târguri şi Oboare.

Potrivit fişei de date a achiziţiei, contractul va fi finanţat din fonduri proprii şi subvenţii de la bugetul local. Durata contractului este cuprinsă între 1 august şi 31 decembrie 2011. Potrivit caietului de sarcini, obiectul contractului se referă, mai exact, la serviciile de curăţenie şi întreţinere a platourilor pieţelor, tarabelor şi meselor, halelor de lactate, carne şi peşte, inclusiv meselor şi vitrinelor frigorifice, birourilor personalului, holurilor, vestiarelor şi grupurilor sanitare, parcărilor şi aleilor pietonale în care îşi desfăşoară activitatea personalul propriu şi clienţii autorităţii contractante. Durata contractului se poate prelungi, în aceleaşi condiţii, prin act adiţional, cu acordul părţilor, pe o perioadă de maxim patru luni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii