Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu se mai organizează pe 19 februarie Data alegerilor în PDL Constanţa, aruncată în aer de centru

ro

01 Feb, 2011 00:00 1778 Marime text
Visele privind alegerea noii echipe de conducere a organizaţiei judeţene PDL Constanţa pe 19 februarie s-au spulberat.

Conducerea centrală a PDL a decis ieri convocarea, la acea dată, a Consiliului Naţional de Coordonare al partidului. Anunţul a fot făcut de către vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, care a anunţat totodată că noua conducere a formaţiunii va fi aleasă pe 14 mai, când va fi organizată Convenţia Naţională a PDL, urmând ca a doua zi, pe 15 mai, să aibă loc o nouă întrunire a Consiliului Naţional de Coordonare. Acestea fiind spuse, alegerea noii echipe de conducere a organizaţiei judeţene PDL Constanţa a rămas din nou în aer.

Dezinformare sau omisiune?

Din relatările democrat-liberalilor constănţeni care au avut o întrevedere cu liderii centrali ai partidului lunea trecută, a reieşit că centrul a dispus organizarea urgentă de alegeri interne în filiala de la malul mării, până la 19 - 20 februarie cel târziu. Atât preşedintele interimar al PDL Constanţa, Mircea Banias, cât şi majoritatea membrilor Biroului Permanent Judeţean au fost de părere că data cea mai potrivită pentru alegeri la judeţ ar fi 19 februarie. Noua decizie de la centru pune sub semnul întrebării relatările privind discuţia pe care Banias şi susţinătorii săi au avut-o săptămâna trecută. Aşadar, calendarul mult doritelor alegeri de la PDL Constanţa rămâne iarăşi în suspans. Nici ieri nu au avut loc discuţii oficiale la vârful PDL cu privire la organizaţia de la Constanţa, aşa cum preconizau democrat-liberalii constănţeni. Reprezentanţii PDL Constanţa susţin că este posibil ca săptămâna viitoare să fie stabilite alegerile din teritoriu, iar dacă nu, cel mai târziu la Consiliul Naţional de Coordonare al partidului de pe 19 februarie să se ştie care va fi şi soarta PDL Constanţa.

Stavrositu: "Nu trebuie să te mai uiţi după avioanele unora şi altora"

Deputatul PDL Maria Stavrositu a reiterat ieri afirmaţiile potrivit cărora nu se stabilise nimic oficial privitor la Constanţa. "La Constanţa, data alegerilor s-a stabilit de zece ori din toamnă şi până acum. Asta înseamnă că nu trebuie să te mai uiţi după avioanele unora şi altora. Aşteptăm decizia oficială", a afirmat Maria Stavrositu. La rândul său, democrat-liberalul Florian Constantin, cel care-şi dispută poziţia de lider al organizaţiei municipale PDL Constanţa cu Maria Stavrositu, a precizat la rândul său că este posibil ca un calendar oficial al alegerilor să fie stabilit pe 19 februarie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • rozicrucianul 01 Feb, 2011 17:33 Ideea ca alegerile din PDL sa inceapa cu structura de conducere la nivel national nu este rea de loc.Cel care va fi ales presedinte trebuie sa faca echipa si cu structurile de conducere de la nivel judet si local.Asa ca, cei de la structura de conducere superioara hotarasc cine participa la alegerile pentru structurile de conducere la nivel judetean si local.