Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Model din Alexandria Mazăre spune că începe şoseaua de coastă. Cu ajutorul lui Dumnezeu (video)

ro

13 Mar, 2011 22:17 4095 Marime text
soseaua_de_coasta2.jpgInvitat în emisiunea Vorbe Grele realizată de Victor Ciutacu la Antena 3, primarul Constanţei, Radu Ştefan Mazăre a vorbit despre şoseaua de coastă.

Discuţia a pornit de la întrebarea unui telespectator, referitoare la strada Traian, şi a ajuns la consolidarea falezelor şi, evident, la şoseaua de coastă. „Falezele din Constanţa reprezintă o problemă şi acolo trebuie băgaţi bani mulţi, bani pe care, în niciun caz, primăria nu îi are", i-a spus Mazăre lui Ciutacu. Din punctul de vedere al edilului, banii pentru consolidare ar trebui să vină de la Ministerul Dezvoltării sau din fonduri europene: „Tot plângeam eu că vroiam să fac celebra şosea de coastă la Mamaia? Şoseaua aia nu puteai să o faci fără să consolidezi malurile. Din păcate, ceea ce e în România şi cunoaştem, conflicte, bătăi politice, nu se poate din cauza mediului. Trebuie păstrat ecosistemul, păstrez ecosistemul, nu faci şoseaua de coastă şi dacă Doamne, fereşte! se întâmplă ceva, cade râpa".

„M-am întors acasă, am refăcut-o şi eu..."

soseaua_de_coasta.jpgPrimarul a fost întrebat care mai este relaţia sa cu ministrul Turismului, Elena Udrea. A povestit că a discutat cu ea pe vremea alianţei PSD-PDL, atunci când ea îşi dorea să ajungă la Turism, iar Mazăre ţintea postul de ministru al Mediului, pe care l-a „umplut", de altfel, cu Nicolae Nemirschi. „Când ea a venit ministreasă, am avut o discuţie în Guvernul acela alambicat pe care l-a făcut PSD-ul cu PD-ul şi pentru care eu am fost împotrivă şi bine am făcut că am fost împotrivă (...) Am discutat atunci cu femeia, ea vroia Ministerul Turismului, pe mine mă interesa un ministeriat la Mediu ca să pot să-mi iau aprobare pentru şoseaua de coastă, am şi spus-o, d-aia mă interesa", a spus Mazăre la Antena 3. Edilul Constanţei a mai dat şi o veste surprinzătoare. Îşi doreşte ca în scurt timp să înceapă lucrările la şoseaua de coastă. Dar nu trebuie să uităm că gura lumii spune că deja „celebra şosea", aşa cum a denumit-o şeful administraţiei publice locale, a fost începută deja de unul dintre investitorii din oraş, în zona ansamblului rezidenţial pe care îl construieşte în cartierul faleză Nord. Dar Mazăre spune că încă speră la bani europeni şi, evident, a venit cu un model de prin ţări mai... calde: „Am rezolvat parţial, dar am pierdut banii de la Europa. Acum mă câşcâi pentru banii de la Europa, care nu sunt aşa mulţi, foarte complicat că nu ţi-i dă pentru toată şoseaua, doar pe bucăţele... S-ar putea, cu ajutorul lui Dumnezeu, să încep în câteva luni de zile un tronson din şoseaua de coastă. Între timp, este adevărat că m-am mai dumirit şi eu... Am fost în Alexandria, în Egipt. Şi, în Alexandria, în Egipt, aşa cum spunem noi de ăia, de ţiganii ăia de egipteni, am văzut o şosea de coastă de 12 benzi, şase dus, şase întors. Îmi explicau egiptenii atunci că au avut şi ei două benzi, după care a venit Mubarak, care a ras trei rânduri de blocuri, răscumpărându-i pe oameni. M-am întors acasă, am refăcut-o şi eu pe aia de două benzi pentru care aveam bani şi i-am pierdut. Acum avem două cu două, da' mă chinui cu fondurile europene".

Vezi video >>aici<<

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Run DMC 15 Mar, 2011 00:04 ADEVĂRATUL MOTIV pt. care Narcomanul vrea să se facă acea " " şosea " " (aiurea , va fi , dacă va fi să fie , o stradă cu cel mult 2 benzi pe sens . Dar cel mai sigur va fi ceva în genul Str. Unirii , cu O SINGURĂ bandă pe sens !) , la spus chiar el , îl CITEZ : " Şoseaua aia nu puteai să o faci fără SĂ CONSOLIDEZI MALURILE . " ! Din această cauză , MALURILE , A INVENTAT EL TREABA CU " şoseaua " lui " de coastă " , FIINDCĂ " LE-A " DAT acelora AUTORIZAŢII DE CONSTRUCŢII PE RÂPA ACEEA DE MAL ŞI PROSTANII AU CONSTATAT , DUPĂ , CĂ TERENUL " NU E STABIL " ŞI CĂ AU TOATE ŞANSELE SĂ " VADĂ " RĂSĂRITUL SOARELUI CHIAR DIN LOCUL ÎN CARE " ÎNCEPE SĂ SE IŢEASCĂ el în fiecare dimineaţă " , MERGÂND PE SUB APA MĂRII PÂNĂ ACOLO ! Adică , o iau buncărele alea tip viloaie LA VALE şi trebuie ca SĂ LE FACĂ ăsta FUNDAŢIA PE BANII CONSTĂNŢENILOR !
  • tomass 14 Mar, 2011 18:50 Constanteni nu va e rusine cu un asemenea specimen in fruntea urbei?