Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Apararii a participat la sfintirea „Troitei Calatorului de la Mare" (galerie foto)

ro

24 Apr, 2010 02:51 1779 Marime text
cap_1.jpgIeri, într-un cadru plin de fast, ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, alături de Prefectul Judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, dar şi de oficialităţi - directori de deconcentrate, parlamentari, cadre militare în rezervă, a participat la sfinţirea celei mai noi troiţe din interiorul Portului Constanţa.

De pe lista celor care au onorat cu prezenţa ceremonia fac parte parlamentarii PDL constănţeni, Mircea Banias şi Constantin Chirilă, primarii din Năvodari şi Murfatlar, Nicolae Matei şi Gheorghe Cojocaru, şefi ai instituţiilor deconcentrate, Dan Căpăţână - SCJU, Constantin Dina - Autoritatea de Sănătate Publică, Emilia Murineanu - AJOFM, Valentin Zeicu - CN ACN, Paul Brânză - ANR, Tudorel Calapod - ARR, Adrian Tobă - Poliţia de Frontieră, dar şi alţii.

Ceremonialul de sfinţire a troiţei a fost unul înălţător atât pentru oficialii prezenţi, dar şi pentru curioşii veniţi să asiste la manifestare. După slujbă, militarii prezenţi au defilat în onoruri militare. Ministrul Oprea a declarat, la finalul manifestării, că a avut discuţii cu veteranii şi pensionarii militari despre problemele pe care le au dar şi despre promovarea noii Legi a pensiilor. „Nu aveam în program acest lucru, am discutat cu veteranii şi pensionarii militari. Într-o zi sfântă este bine să ne unim şi să fim mândri şi de armata ţării şi de faptul că acum, în momente grele pentru România, este bine să fim mai uniţi ca oricând. Cu pensionarii am vorbit şi despre Legea Pensiilor, sunt convins că vom rezolva şi această problemă", a mai adăugat ministrul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii