Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Turismului lanseaza la Paris campania de promovare internationala a Romaniei

ro

05 Jun, 2009 15:55 1094 Marime text
elena-udrea-vesela.jpgMinistrul Turismului, Elena Udrea, va fi prezentă astăzi, la Paris, la debutul campaniei de promovare a României ca destinaţie turistică pe plan internaţional, campanie asociată cu Turneul de tenis de la Roland Garros. 

Evenimentele organizate de Ministerul Turismului pentru a marca acest moment se vor derula în intervalul 12:00-17:00, pe esplanada Primăriei Parisului, în prezenţa Nadiei Comăneci şi a lui Ilie Năstase. Aici va fi difuzat, în premieră, spotul de promovare a ţării care îi are ca personaje centrale pe Nadia, Ilie şi Gică - trei legende ale sportului românesc.



Romania the land of choice

Tot aici, vor avea loc spectacole de folclor românesc, susţinute de ansamblul "Ciprian Porumbescu". Perechi de dansatori în costume tradiţionale vor prezenta, pe parcursul zilei, jocuri populare din Moldova, Ardeal şi Dobrogea.

Începând cu ora 14:00, are loc un meci demonstrativ între Ilie Năstase şi Peter Mc Namara, urmat de schimb de mingi între cei doi şi ministrul Elena Udrea, precum şi cu cei din public. Ulterior, grupe de elevi ai şcolilor din Paris, conduse de Ilie Năstase şi Nadia Comăneci, se vor alătura acestei activităţi. Au loc concursuri la finalul cărora se împart cadouri personalizate cu "Romania - Land of Choice".

Evenimentele se încheie cu o şedinţă foto la standul Federaţiei Franceze de Tenis şi o sesiune de autografe acordate de Ilie şi Nadia pe cărţile poştale realizate pentru această campanie şi pe mingi de tenis inscripţionate "Romania - Land of Choice".

În seara zilei de 5 iunie, ministrul Elena Udrea va oferi un cocktail pentru turoperatorii francezi şi presa română şi străină prezentă la eveniment.

Pe parcursul zilei, spotul de promovare a ţării va rula pe un panou amplasat în piaţă, iar în zonă vor fi distribuite pliante despre România. De asemenea, în timpul Turneului de tenis, bannere aparţinând campaniei de promovare a turismului românesc prin intermediul Nadiei Comăneci, al lui Ilie Năstase şi al lui Gheorghe Hagi vor decora celebrul bulevard parizian, Champs Elysees.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii